2017-03-29 17:20:00
Lamborghini Huracán LP 580-2
Lamborghini Huracán LP 580-2
Zdroj: Lamborghini

Nákup roka?! Reálne Lamborghini Huracán môže byť vaše za 4,60 eur!

Takto toto je ponuka ako z telešopingu. Kúpiť Lamborghini Huracán za 4,60 – tomu sa povie nákup!

Lamborghini Huracán je aktuálne „baby Lambo“ teda základný model taliansko-nemeckej značky Lamborghini. Automobil má Podkapotou motor V10 s objemom 5,2 litra, ktorý disponuje maximálnym výkonom 610 koní a maximálnym krútiacim momentom 560 Nm. Atmosférický býk je spojený s dvojspojkovou prevodovkou a poháňa všetky štyri kolesá. Tento konkrétny kus má čiernu farbu a čierny interiér.

Môže byť váš za 5 dolárov, teda za 4,60 eur. Je to reálne auto a ponuka je naozaj reálna. Predstavte si tú parádu, mať auto za tak málo. Človek by sa trošku povozil a ešte pred nutnosťou zaplatiť poistné by auto predal za desaťtisícnásobok a možno ešte aj viac. Teda... v tom následnom predaji by mohol byť trošku problém. Ale zas servisný umelec by aj z tohto... auta... vedel vyrobiť umelecké dielo. Mohlo by sa volať pekelné Lambo, a síce by nejazdilo, niekomu by sa možno páčilo.

Asi už tušíte, že tu niečo smrdí a doslova.

Toto je ono, krásne čierne Lambo, ktoré je dnes ešte černejšie. A áno, toto sa naozaj predáva. Darček ako vyšitý. Inzerát na slovenskom inzertnom portáli by mohol znieť nejako takto:

Predám čierne Lamborghini Huracán. V TOP stave, koža, elektróny, automat, V10 motor, 600 koní, nízka spotreba, možnosť prerobyť na plin, najlepšia ponuka, platí do zmazania, pár nedostatkov.  

Mimochodom, skutočný inzerát tohto automobilu začína s vetou: Automobil neštartuje, kľúče sú k dispozícii. Takže to môžete vyskúšať...

jh

Komentáre k článku


Stream naživo