2017-03-03 03:40:00
Lamborghini Gallardo v odpade
Lamborghini Gallardo v odpade

Na 18. narodeniny dostal od rodičov Lamborghini...

Mať bohatých rodičov môže byť niekedy náročné. Prežiť ich dary môže byť ešte ťažšie.

Nepotešili by ste sa, keby ste k osemnástim narodeninám dostali od tatinka a od maminky Lamborghini? Nie hračkárske, ale skutočné, veľké, ozajstné Lamborghini s výkonným desaťvalcom do V, pohonom všetkých štyroch kolies a zrýchlením z 0 na 100 km/h za menej než štyri sekundy.

Presne také je Lamborghini Gallardo. Podkapotou mu drieme atmosférický päťlitrový motor s výkonom okolo 500 a viac koní v závislostí od verzie. Nie je to dokonalý darček pre násťročného? Čo by sa asi tak mohlo stať?

Napríklad by mohol skončiť tak, ako mladý muž a jeho Gallardo v Malajzii pred niekoľkými dňami. Nejedného kritika ale prekvapí, že mladík neskončil v otvorenom kanále pri viacpruhovej ceste v deň svojich 18-tich narodenín, ale až o dva roky neskôr. Toľko dokázal svoju limitovanú Singapurskú edíciu udržať nepoškodenú, no napokon spolu s kamarátom skončil po šmyku na mokrej ceste v kanále. 

Ani jemu, ani priateľovi a ani nikomu inému sa našťastie nič vážne nestalo. Lamborghini je ale s najväčšou pravdepodobnosťou odpísané. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo