2017-02-28 03:55:00
Nehoda Grecko
Nehoda Grecko

VIDEO Mladý vodič dostal šmyk na Porsche. Vletel na odpočívadlo a zabíjal

Mladý vodič nezvládol riadenie Porsche vo vysokej rýchlosti, dostal šmyk a vletel na odpočívadlo.

Strašná nehoda, ktorá sa udiala na diaľnici A1 v Grécku bude ešte dlho dôkazom toho, že maximálna povolená rýchlosť na diaľnici nie je len na okrasu a nie je len pre „zlé“ autá. Opatrnosť, predvídavosť a snaha chrániť bezpečnou jazdou nielen seba a blízkych, ale aj všetkých naokolo by mali patriť do výbavy každého vodiča.

V tomto prípade sa však niekde stala chyba. Zaplatil za ňu nielen 24-ročný vodič Porsche, , ale aj jeho spolujazdec, no tiež matka s 3 ročným synčekom v zaparkovanom aute na odpočívadle.

Video zachytávajúce nehodu môže byť pre niekoho príliš intenzívne a jeho sledovanie neodporúčame neplnoletým a slabším povahám. Uverejňujeme ho s vedomím, že niekedy je najlepším učiteľom strach a niekedy poučiť môže len skutočná udalosť.

24-ročný mladík George Vakakis, syn gréckeho podnikateľa, nezvládol v daždi riadenie športového auta značky Porsche vo vysokej rýchlosti (hovorí sa o rýchlosti viac ako 170 km/h), dostal šmyk, doslova vletel na odpočívadlo, zostrelil zaparkované auto, v ktorom sedela matka so synom, kým otec rodiny šiel na neďaleké toalety. Náraz bol taký silný, že obe autá skončili okamžite v plameňoch. Azda najhorším momentom bolo, keď krátko po nehode otec rodiny vyšiel z toaliet a uvidel, že už nemôže nič urobiť.

Dávajte si pozor a jazdite obozretne. Nemusíte zničiť život len sebe. Čas sa nedá vrátiť späť a niečo takéto už nikto nenapraví.  

Ešte raz upozorňujeme, že aj keď je video neostré, nemali by ho sledovať slabšie povahy a diváci s vekom nižším ako 18 rokov.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo