2016-12-15 18:15:00
Disko Domiešavač
Disko Domiešavač
Zdroj: Benedetto Bufalino

VIDEO: Keď sa domiešavač stane diskoguľou, zábava po šichte sa môže začať

Prečo by sa aj robotníci nemohli po šichte zabaviť? A nemuseli by ani ísť ďaleko. Stačil by kazeťák a zopár sklíčok na domiešavač.

Kreativite sa medze nekladú, obzvlášť pre tých označených ako umelci. Jeden z nich, Francúz Benedetto Bufalino sa rozhodol spojiť príjemné s užitočným – prijemné v tomto prípade zastupuje hudba, tanec a svetelné efekty, užitočné zas domiešavač. Urobil tak pri príležitosti festivalu svetiel.

Lebo diskoguľa nikdy nie je dosť veľká a užiť si disko môžu všetci bez rozdielu spoločenského postavenia, či miesta aktuálneho pobytu. I keď sa zábava nedá hodnotiť na základe veľkosti diskogule vznášajúcej sa nad parketom, ak by sa niekto rozhodol inštalovať takúto diskoguľu, istotne by zábave neuškodila. Možno by pomohla prelomiť ľady medzi ostýchavými tanečníkmi, a to aj bez prítomnosti alkoholického nápoja.

Takúto diskoguľu jej tvorca inštaloval na ulicu vo francúzskom Lyone a vzbudila naozaj veľkú pozornosť. Nevieme, či sa večerná ulica premenila na diskotéku, ale diskodomiešavač by mohol urobiť správnu atmosféru na akomkoľvek mieste, nielen na ulici, či stavenisku... Stačí pustiť motor, elektriku a nech sa guľa točí.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo