2016-10-04 04:25:00
A do roboty ide
A do roboty ide sa!

VIDEO: Takto sa chodí do práce v Rusku! Robotníci vedia ako šetriť za dopravu

Kým dnes sa k nám zo západných krajín šíri moderná platforma zdieľania jazdy, v Rusku ju využívajú dlho a naplno.

Rusi jednoducho vždy vedeli ako šetriť a aj ako preháňať. Či čas, priestor, peniaze, šetrenie aj preháňanie im išlo.

Robotníci na videu očividne dobre vedia, že jazdiť každý deň vlastným autom do práce je drahé a nerentabilné, najmä ak nezarábate veľa. A preto šetria, no zároveň to i trošku preháňajú.

Zdieľanie jazdy sa vďaka mobilným aplikáciám stáva čoraz populárnejšie. Rôzne služby umožňujú nadväzovať kontakty s jediným cieľom – dostať sa do cieľa rýchlo a lacno. Zdieľanie jazdy a teda aj nákladov na pohonné hmoty sa rozširuje na modernej platforme, avšak vec to vôbec nie je nová.

Robotníci na videu na zdieľanie jazdy nepotrebujú smartfóny a už vôbec nie internet. Stačí im dobrá nálada a hudba. Azda iba vďaka týmto ingredienciám sa do auta zmestili toľkí a cestu prežili aj s úsmevom.

Rusi opäť raz ukázali svetu, že to čo ostatní začínajú len teraz využívať, oni už poznajú dávno. A navyše to robia svojim jedinečným spôsobom – lebo keď už, tak poriadne. Takéto zdieľanie jazdy na ruský spôsob je nielen ekologické a ekonomické, očividne aj zábavné a navyše to podporuje zlepšovanie vzťahov medzi pracovníkmi. Lebo nikdy si nebudú bližšie ako v tomto aute.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo