2016-09-28 12:30:00
Matt LeBlanc a Chris
Matt LeBlanc a Chris Harris, Rory Reid
Zdroj: topgear, koláž Podkapotou

Matt LeBlanc, Chriss Harris a Rory Ried. To je kľúčová trojica značky Top Gear

Matt LeBlanc sa po 23. sérii stáva hlavný vývozným artiklom televízneho magazínu Top Gear.

Samotné BBC potvrdilo, že s LeBlancom predĺžilo zmluvu na minimálne ďalšie dve série magazínu Top Gear. K nemu sa podľa informácii zo zákulisia šou, pripoja Chris Harris a Rory Reid.

Matt LeBlanc známy najmä vďaka úlohe jednoduchšieho sukničkára s talianskými koreňmi menom Joe zo seriálu Priatelia sa v prvej sérii po odchode tria Clarkson, Hammond a May zapísal u fanúšikov programu veľmi dobre. I keď trio nedokázal nahradiť, priniesol žiaduci nový vietor a bol výrazne lepšie prijímaný ako „hlavný“ moderátor programu Chris Evans. Ten v júni program opustil pre klesajúcu sledovanosť a množstvo negatívnych reakcií na jeho výkon. LeBlanc by si mal po podpise novej zmluvy tiež výrazne prilepšiť, detaily však neboli zverejnené, iba sa o nich špekuluje.

Chris Harris a Rory Reid patria k pôvodnej skupine moderátorov, ktorí asistovali Evansovi pri produkcii 23. série. Harris a Reid doteraz tvorili najmä Extra Gear, teda doplnkový program k hlavnému Top Gearu. To sa nezmení, avšak dostanú viac priestoru aj v hlavnej relácii.

Sabine Schmitz, Eddie Jordan a Stig budú naďalej súčasťou šou, avšak s menším výskytom ako doteraz.

24. séria programu Top Gear sa momentálne nakrúca, do vysielania sa dostane na jar budúceho roka. Už v novembri sa ale môžu motoristický fanúšikovia tešiť na prvú reláciu „konkurenčného“ magazínu The Grand Tour, ktorý budú uvádzať pôvodný moderátori magazínu Top Gear Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. I keď sa vysielanie bude odohrávať prostredníctvom internetovej služby Amazon Prime, ktorá nemá výrazné pokrytie, najmä v našich končinách, producenti magazínu sľúbili, že program bude dostupný pre všetkých fanúšikov tria. Nižšie pripájame teaser a tiež zopár videí z diskusií tria, ktorými The Grand Tour zabáva internet ešte pred oficiálnym uvedením.

jh
ZDROJ: BBC, Top Gear, Motorautority

Komentáre k článku


Stream naživo