2016-08-21 04:30:00
Motorka vs Motorka
Motorka vs Motorka

Keď jeden motocyklista nabúra zozadu do druhého. V Rusku je možné všetko?

K tomuto videu sa dozaista hodí hudba Bennyho Hilla. Je to totiž paródia na schopného motorkára.

Iste, nie je vhodné smiať sa na cudzom nešťastí a nepochybne išlo o bolestivú nehodu, podľa všetkého sa nikomu nič vážne nestalo, iba motorky a auto skončili s pokrivenými plechmi a dolámanými plastmi.

Nehoda  sa odohrala 14. augusta v Jaroslavianskej oblasti severne od mesta Jaroslavl v obci Rybinsk. Prvý motorkár bol prinútený prudšie zabrzdiť pred vozidlom, ktoré odbočovalo vľavo. Situáciu zvládol a bez problémov zastal na mieste.

O niekoľko sekúnd sa zozadu dovalil motorkár na väčšom stroji, ktorý sa, zdá sa, príliš neobťažoval brzdením, no nepokúšal sa ani vyhnúť zrážke, a tak zozadu vpálil rovno do motocyklistu pred sebou. Náraz to bol riadny, jeden z motorkárov prišiel o helmu a zvalil sa na kraj vozovky s poriadnymi bolesťami chrbta. Druhý sa len pomaly zbieral zo zeme. Škody utrpeli oba stroje, ale tiež Renault Mégane stojaci pred nimi.

Trafiť autom úzku motorku pred sebou nie je vôbec ťažké a riziko nárazu do motorkára pri prudkom brzdení je vysoké najmä, ak vodič nevenuje dostatočnú pozornosť situácii pred sebou. Ale trafiť motorku motorkou je predsa len o niečo ťažšie.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo