2016-08-17 04:00:00
Výbuch potrubia
Výbuch potrubia
Zdroj: liveleak

VIDEO Toto sa stane, keď vybuchne hlavné potrubie. Blato pochovalo luxusné auto!

Výbuch v strede pokojnej ulice nečakáte ani v Rusku. Za toto nemohol terorista, ale porucha potrubia.

Vodič luxusne vybaveného automobilu Opel Insignia sa teraz môže doťahovať s poisťovňou. Pokrýva vôbec nejaké poistenie aj následky výbuchu hlavného vodovodného potrubia? Je to „živelná katastrofa,“ alebo bude musieť škody zaplatiť prevádzkovateľ potrubia?

Nehoda, ktorá sa odohrala 12. augusta tohto roku v ruskom Petrohrade  patrí medzi kuriozity z ruských ciest (na videu je zle nastavený čas). Pri sledovaní týchto záberov začnete uvažovať nad tým, že niektorým ľuďom šťastie naozaj nepraje. Veď kto by čakal, že ho v strede pekného dňa zasiahnu stovky kilogramov blata vymršteného do vzduchu vďaka nehode na vodovodnom potrubí?

Napriek tomu, že ide len o vodu zmiešanú so zeminou sú škody na osobnom vozidle väčšie než sa zdá. Okrem rozbitého čelného skla a pokrivených plechov bude veľkým problémom tiež interiér kompletne pokrytý bahnom. Ak sa bahno a vlhkosť nebodaj dostala pod palubnú dosku, či do motorového priestoru, zdanlivo malé škody môžu vyústiť vďaka problémom elektroniky do poriadne mastného účtu za servis. Iba vyčistiť interiér, vymeniť sklo a vyklepať plechy nemusí stačiť...

 

 

 

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo