2016-06-24 15:31:03
Harley on Tour 2016
Harley on Tour 2016

Motocykle Harley-Davidson si môžete vyskúšať zadarmo na Harley on Tour 2016

Celá akcia štartuje 2. júla v Bratislave, na rade sú ešte ďalšie dve miesta na Slovensku.

Harley-Davidson vyráža opäť po roku so svojimi motocyklami medzi ľudí. Špeciálny kamión s 23 motocyklami H-D jazdí naprieč Európou cez 14 krajín. V rámci tohtoročnej Harley on Tour sa zastaví aj na Slovensku a to hneď na troch miestach. Prvá zastávka je naplánovaná už na 2. a 3. júla v Bratislave, 9. a 10. júla v Banskej Bystrici a 16. a 17. júla v Prešove. Záujemci sa tak budú môcť zoznámiť s aktuálnou modelovou radou H-D, absolvovať skúšobnú jazdu zdarma a spoznať osobitný štýl a jazdné vlastnosti jednotlivých modelov. Skúšobné jazdy, vrátane zapožičania moto výbavy je možné zarezervovať na www.harley-davidson.sk

Zabudnite na stres a každodenné povinnosti a začnite si užívať! Podujatie s názvom Harley on Tour je k tomu ideálnou príležitosťou. Dva dni plné silných strojov, burácajúcich motorov a výjazdov na motocykloch Harley-Davidson úplne zdarma – presne taký je koncept turné Harley-Davidson Harley on Tour. Približuje sa na nej širokej verejnosti motorkársky štýl a ponúka možnosť otestovať stroje H-D na vlastnej koži. Svoju slovenskú časť turné zakončí 16. a 17. júla v Prešove, kedy bude súčasťou víkendu aj koncert americkej legendy Megadeth.

„Na každej zastávke Harley on Tour bude pripravených 23 motocyklov z celého modelového radu Harley-Davidson. Tento rok to bude 9 modelov touringového radu, čo je najviac v histórii podujatia. Kompletne bude zastúpený aj rad Dark Custom, vrátane aktuálnych modelov H-D Iron 883 a H-D Forty-Eight. Je to skvelá možnosť, ako si počas jedného alebo dvoch dní vyskúšať viac motocyklopv H-D a zistiť, aký človeku najviac vyhovuje,“ vysvetlil Michal Fric, marketingový manažér Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Podľa skúseností z minulých rokov a vzhľadom na vždy veľký záujem o všetky zastávky tour je vhodné sa registrovať  na absolvovanie skúšobnej jazdy prostredníctvom formulára na www.harley-davidson.sk  čo najskôr. Každý záujemca si vyberie preferovaný dostupný model a čas jazdy, ktorý mu bude finálne potvrdený emailom alebo na zadanom telefónnom čísle pri registrácii. Pre absolvovanie skúšobnej jazdy je potrebné mať pri sebe dva doklady totožnosti – občiansky preukaz a platný vodičský preukaz skupiny A na veľký motocykel.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo