2016-05-29 13:27:20
PowerFest 2016 SlovakiaRing
PowerFest 2016 SlovakiaRing
Zdroj: Ján Hargaš

TIP PowerFest na SlovakiaRingu je v plnom prúde: drifty, šprinty, tuning a Brutal!

Dnes 29. mája patrí Slovakia Ring pri Orechovej Potôni driftu, šprintom, Subaru a premiére Brutalu.

Ak rozmýšľate čo s načatým dňom a do Orechovej Potône pri Dunajskej Strede to nemáte príliš ďaleko, odporúčame zájsť na Slovakia Ring, kde sa dnes koná Power Fest. Nielenže tam nájdete driftujúce a šprintujúce mašiny, svoje si nájdu aj fanúšikovia tuningu, fanúšikovia Subaru, ale tiež fanúšikovia slovenského športového automobilu Brutal, ktorý má dnes na Power Feste svoju slovenskú premiéru.

Na okruhu sa konajú šprinty áut a motocyklov na 201 metrov – MSR, FIA CEZ ďalej medzinárodný závod v driftingu – 2. kolo King of Drift Slovakia, Car Fans Cup a ďalej oficiálny zraz Subaru a svoju slovenskú premiéru si v paddocku odbije aj automobil Brutal, ktorý návštevníci budú môcť vôbec prvýkrát vidieť v sériovej podobe.

I keď sa program začal už ráno, ešte stále je čo vidieť, ba čo viac postupom času program graduje a vygraduje až finálovými jazdami drifterských súťaží. Vstupné je 10 eur na osobu, deti do 10 rokov môžu prísť zdarma.

Ak teda váhate, aký program vymyslieť na nedeľné poobedie a benzín vám nesmrdí, PowerFest môže byť výborným spestrením konca víkendu. Ak pre nič iné, tak aspoň pre Brutal, ktorý si môžete detailne obzrieť, môžete si doň sadnúť a môžete sa pobaviť s jeho konštruktérmi. Viac o sériovom Brutale prinesieme v priebehu týždňa. Na Brutal sme sa boli pozrieť ešte keď stavali prototyp. Ďalšie informácie o nadchádzajúcom programe nájdete tu. Ak to máte na Slovakia Ring priďaleko, pozrite si aspoň našu galériu. 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo