2016-05-30 15:30:00
Blokujem, odblokujem
Blokujem, odblokujem
Zdroj: carnewschina.com

Neuhneš? Vodička Range Roveru odtlačila autom Jaguar pretože jej blokoval cestu

Vodička automobilu Range Rover Evoque svojim vozidlom zaútočila na Jaguar XF a spôsobila mu nemalé poškodenia.

Zaparkovať auto tak, že zablokujete iné, je mimoriadne drzé a obvykle sa to nestretne s pozitívnou reakciou vodičov zablokovaných áut. I keď existujú miesta, kde sa zablokovanie iných vozidiel toleruje, obvykle iba na krátku dobu. Niekedy jednoducho nie je kde zaparkovať a pár minút nemôže byť problémom, alebo...?  

Keď sa ale z chvíle stanú hodiny a vodič druhého auta neprichádza ani napriek vyzvaniu, môžete byť už skutočne nahnevaní. To bol prípad 26-ročnej majiteľky automobilu Range Rover Evoque v Číne v meste Xiamen. Mladá žena chcela opustiť svoje platené parkovacie miesto a pobrať sa preč z pracoviska, no nemohla pretože jej auto zablokoval čierny Jaguar XF. Žena sa po istom čase rozhodla dostať sa z parkoviska aj za cenu poškodenia vlastného vozidla. A tak narážala do druhého vozidla tak dlho, až kým sa jej podarilo predrať von.

Jej únik z miesta bol zvedavými svedkami ocenený aplauzom, rovnako tak jej narážanie do druhého auta. Nikto z prizerajúcich sa ju nepokúsil zastaviť. Vodička zobrala spravodlivosť do vlastných rúk.

Majiteľ zle zaparkovaného Jaguaru prišiel na miesto až o niekoľko hodín.

Zaujímavé je, že v čase incidentu bola na mieste polícia, no policajti sa vodičku nesnažili zastaviť a mladá žena za tento incident podľa našich informácií nebola ani obvinená. Zdá sa tak, že situácia bola podľa tamojších pravidiel „úplne v poriadku.“ Iné zdroje zasa uvádzajú, že medzi oboma stranami bol konflikt už predtým a že vodič Jaguaru zablokoval Evoque úmyselne. Nech už je za vecou čokoľvek, isté je, že riešiť takúto situáciu poškodením cudzej veci nie je správne. Minimálne vo svete, kde aspoň počuli o odťahovke... 

jh
ZDROJ: Carscoops, CarNewsChina

Komentáre k článku


Stream naživo