2016-05-22 11:55:00
Suck on this
Suck on this

VIDEO: Policajti a nový tip dychovej skúšky. Toto by ste nečakali!

Cestná kontrola a následná dychová skúška sú stresujúce i keď viete, že ste sa ničím neprevinili.

Jednoducho je neopodstatnený záujem polície nepríjemný, no vodiči sa s občasnými kontrolami musia naučiť žiť. Pokiaľ neprekračujú hranice zákona a policajti sa nesnažia za každú cenu vás pokutovať, všetko je tak ako má byť a je to len daň za vyššiu bezpečnosť na cestách.

Avšak zistiť, že si z vás policajti pri dychovej skúške vystrelili môže byť riadne nepríjemné. Ak vám teda nabudúce policajti strčia pred ústa prístroj do ktorého sa nefúka ale z ktorého sa ťahá, majte sa na pozore, pretože ste sa mohli stať obeťou fúzatého vtipu.

Vtipu, ktorý sa stal dobre známym vďaka dvojici škótskych komikov vystupujúcim v programe Burnistoun vysielanom na britskej verejnoprávnej stanici BBC. Dvojica v 19-tich pokračovaniach zabávala divákov scénkami nasiaknutým škótskym humorom a prízvukom. Známa je najmä scénka z výťahu, ktorý mal nainštalovaný systém rozpoznania hlasových povelov, no podobne populárne je aj video zo série Quality Polis parodizujúcej prácu (škótskej) polície.

Práve video s „novým“ prístrojom na meranie alkoholu v dychu sa dočkalo slovenských titulkov a začalo sa šíriť po internete aj vďaka skupine VeseloMAT. Dané video si môžete pozrieť nižšie. Pripájame ho i bez titulkov a ako bonus dopĺňame scénku z výťahu. Veríme, že videá pobavia a spríjemnia deň!

jh
ZDROJ: bbc, Youtube, FB

Komentáre k článku


Stream naživo