2016-04-29 04:00:00
Čo ma točíš?! Netočím
Čo ma točíš?! Netočím teba...

VIDEO Neskúsená vodička, cúvanie, luxusné BMW 7 a panika. Toto neskončí dobre!

Luxusné BMW zaparkovala tak ako už dávno nie. Vodička z Ruska chcela jednoducho zaparkovať na opačnej strane cesty...

Parkovanie s veľkým luxusným BMW 7 nie je ľahké ani pre skúseného vodiča. Obavy o auto, jeho lak a prípadné konsekvencie prameniace z vysokej ceny servisných úkonov vedia zviazať ruky aj dobrému vodičovi. Ako sa však hovorí, dvakrát meraj, raz rež a to vie každý vodič. Ak si nie som istý, nehanbím sa vystúpiť, overiť si situáciu, či parkovať na istotu.

Ťažko povedať čo plánovala vodička staršieho BMW radu 7. Video je na odhadnutie jej pôvodného plánu príliš krátke. Je však celkom možné, že sa snažila zaparkovať, parkovacie miesto „prešvihla“ a pri snahe zacúvať späť dosť výrazne spanikárila. Ale mohla aj opúšťať miesto a namiesto brzdy šliapnuť na plyn.

Výsledok je každopádne rovnaký. Pozrieť si ho môžete vo videu. Zaujímavé však je to, čo sa dialo pred samotným šialeným manévrom. Autor videa totiž nakrúcal dlho pred tým než sa niečo udialo a jeho správanie bolo podozrivé minimálne jednému zo svedkov incidentu. Ten nadobudol pocit, že je to práve on, koho si autor videa nakrúca. Obrátil sa k nemu s otázkou prečo si ho nakrúca. Autor videa mu však odpovedal, že nie on je to, čo nakrúca a že má tušáka, že sa niečo udeje. Blonďavý "drsniak" už už chcel zhabať telefón, keď tu zrazu... Autor videa mal skrátka tušáka, pretože takmer okamžite potom, čo vyslovil, že sa niečo určite udeje vodička spanikárila, dupla na plyn a zacúvala do frekventovanej cesty... 

 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo