2016-04-27 15:55:00
DS 4S
DS 4S
Zdroj: DS

V Číne začali predávať DS 4S, štvrtý model DS vyrábaný v krajine draka

Autosalón v Pekingu otvoril v pondelok 25. apríla na dva týždne svoje brány.

Jeho ozdobou je aj premiéra nového modelu značky DS určeného iba na čínsky trh. Vozidlo je hlavným tromfom značky DS pri ofenzíve medzi kompaktnými automobilmi. Prémiový sedan DS 4S vyvinutý vo Francúzsku a vyrábaný vo fabrike v meste Šenzen spája technologickú vyspelosť a príťažlivosť.

Na výstavnej ploche s rozlohou 700 m² zariadenej v duchu značky DS sa návštevníci aj novinári zoznámia s dizajnom a technológiami, ktoré charakterizujú modely značky. DS posilňuje svoju prítomnosť na tomto trhu a čínskym vodičom prináša automobil schopný splniť všetky ich predstavy. Novinka je mixom rafinovaného dizajnu, dynamiky a komfortu, ktoré stelesňujú túto značku. DS 4S patrí svojimi rozmermi s dĺžkou 4,44 m, šírkou 1,84 m a výškou 1,51 m k typickým predstaviteľom kompaktnej triedy.

Okrem model DS 4S v príťažlivej červenej farbe Dark Fire sú na autosalóne aj modely DS 6, DS 5LS ako aj model DS 5, odetý v exkluzívnom zlatom laku Gold Mat. Výraznú históriu značky DS pripomenie model DS 21 v pôvodnej príťažlivej červenej farbe.

Zdroj: DS

Hlavný dizajnový identifikačný prvok značky DS, mriežka DS Wings, sa nachádza aj na modeli DS 4S, čím sa hlási k rodine DS už na prvý pohľad. Svetlomety DS LED VISION so vzhľadom samostatných diamantov zvyšujú vizuálnu príťažlivosť a avantgardný vzhľad. Pri príležitosti začiatku predaja dostal model DS 4S exkluzívny hlboký a dynamický červený lak Dark Fire. Model DS 4S môže poháňať jeden z troch benzínových motorov PureTech 130, THP 160 a THP 200 s výkonom od 100 kW (136 koní) po 150 kW (204 k) spojených s najnovšou automatickou prevodovkou EAT6 a ostatnou generáciou technológie STT. DS 4S predstaví na čínskom trhu aj motor PureTech, ktorý nesie ocenenie „Motor roka 2015”.

Zdroj: DS
Zdroj: DS

V interiéri je výnimočnosť vozidla pretavená do koženého čalúnenia a výáberu prémiových materiálov v exkluzívnych úrovniach výbavy. Palubná doska je celá ručne potiahnutá kožou, rovnako tak aj výplne dverí. Sedadlá majú tvar, ktorý sa podobá na náramok pánskych hodiniek. Je to nielen odkaz na francúzsky luxus, ale zároveň aj poznávací znak, ktorý sprevádza značku DS od jej vzniku. Vďaka aktivitám značky DS v oblastiach konektivity využíva aj model DS 4S technológiu DS CONNECT (24 možných funkcií: navigácia, bezpečnosť, lifestyle, komunikácia a mnohé iné).

Zdroj: DS
Zdroj: DS

DS 4S sa dodáva v 6 farbách: Dark Fire (exkluzívna), strieborná Silver Gray, biela Pearl White, hnedá Hickory Brown, čierna Black Perla a Whisper a na výber je 5 úrovní výbavy: Comfort, Fashion, Luxury, Luxury Technology a Prestige.

red
ZDROJ: DS

Komentáre k článku


Stream naživo