2016-04-26 13:53:46
Ferrari skončilo v múre
Ferrari skončilo v múre
Zdroj: Daily Mail

Ženích si prenajal na svadbu Ferrari. Toto nebol šťastný vstup do manželstva!

Pri príležitosti vlastnej svadby si prenajal Ferrari. Na druhý deň ho zaparkoval v múre.

25-ročný muž z Veľkej Británie si pri príležitosti vlastnej svadby prenajal biele Ferrari 458 Spider v hodnote približne 300-tisíc eur. Automobil prežil svadbu bez škôd. Keď sa novomanželia na druhý deň okolo obeda vybrali pokračovať v oslavovaní ku svojim známym v meste Burnley, ženích sediaci za volantom omylom namiesto brzdy stlačil pedál akcelerátora a vpálil auto do múru domu svojho priateľa.

Novomanželia Usman Ali a Sakina Parveen tak do manželstva idú o niečo chudobnejší, zato ale majú korenistú svadobnú historku... Otec ženícha tvrdil, že jeho syn je automobilový nadšenec vlastniaci VW Golf GTI, no podľa neho ešte nemal dosť skúseností s riadením superšportových vozidiel. Keď v nedeľu ráno po svadbe prišla na miesto nehody polícia, nemusela nikoho zatknúť. Ženích tvrdil, že sa mu pri parkovaní zošmykla noha z brzdového pedálu a omylom tak stlačil plyn namiesto brzdy.

Pri nehode sa nikomu nič nestalo. Utrpí akurát tak spoločná kasa mladomanželov. Ferrari si totiž ženích prenajal vďaka zloženiu depozitu 5000 libier. Okrem depozitu, ktorý mu tým pádom prepadol, však musí zaplatiť ešte ďalších 20-tisíc libier za vzniknuté škody na aute. Celkovo tak iba za „svadobné“ auto zaplatí 32 tisíc eur. Nuž drahý prenájom.

Zdroj: Daily Mail

Požičovňa exkluzívnych automobilov Platinum Executive Travel však takéto udalosti zažíva pomerne často. Spoločnosti už niekoľkokrát niekto zničil luxusné a športové automobily, ktoré požičiavajú napríklad na svadby, či firemné akcie. Neznámym páchateľom sa podarilo minimálne dve z áut podpáliť.

Spoločnosť vedie 21-ročný mladík Aleem Iqbal spolu so svojim otcom. Mladý muž sa rád prezentuje na sociálnych sieťach ako „Lord“ na fotografiách s automobilmi ktoré požičiava – značiek ako Lamborghini, či Bentley.

 

 

 

jh
ZDROJ: Daily Mail, Lancashire Road Police

Komentáre k článku


Stream naživo