2016-03-15 17:29:02
Stephen Hawking a Jaguar
Stephen Hawking a Jaguar

VIDEO: V novej reklame na Jaguar účinkuje aj fyzik Stephen Hawking

Byť „záporákom“ môže byť podľa značky Jaguar veľmi príjemné. Tvrdí to aj v novej reklame.

Od začiatku roka 2014 využíva Jaguar na reklamné kampane britských hercov, ktorí vo svojej hereckej kariére stvárnili záporné postavy. Kľúčovým pre reklamu sú práve herci, ktorí tvrdia, že Briti majú záporáctvo jednoducho v krvi a to najmä preto, lebo majú špecifický štýl a noblesu, tak ako autá značky Jaguar.

Prvýkrát sa toto spojenie objavilo pri uvádzaní športového modelu Jaguar F-TYPE, po dvoch rokoch si populárne reklamy s ešte populárnejšími hercami ako napríklad Tom Hiddleston zaslúžili pokračovanie. V ňom si hlavnú zápornú postavu zahral „majiteľ“ jedného z najvýnimočnejších mozgov na planéte, ktorý je veľkú časť svojho života odkázaný na pomoc špeciálneho invalidného vozíčka a ďalších elektrických prístrojov – Stephen Hawking.

„Všetci ma poznáte ako profesora Stephena Hawkinga, fyzika bojujúceho s veľkými myšlienkami o čase a priestore. Lenže je tu ešte jedna časť mojej osobnosti, ktorú možno nepoznáte: Stephen Hawking, herec. Vždy som chcel hrať vo filme typického britského záporného hrdinu a dnes, vďaka Jaguáru, sa moje prianie stalo realitou. Som hrdý, že vám môžem odprezentovať premiéru novej reklamy na prvé športové SUV značky Jaguar F-PACE“ povedal Hawking pri príležitosti spustenia reklamnej kampane.

Nuž, či už ide o reklamu, alebo nie, vidieť Hawkinga v reklame naozaj nie je bežné. Video si pozrite, veríme však, že rozhodnutie kúpiť si auto neurobíte iba pre zaujímavú reklamu...  

Nižšie pripájame aj video s Tomom Hiddlestonom, ktorému sa obzvlášť potešia zástupkyne ženského pokolenia. Ževraj je to švihák...

 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo