2016-01-11 02:40:00
Zapaľovač a benzín, to
Zapaľovač a benzín, to je jasný výsledok

VIDEO: To, čo spravila táto Ruska jednoducho nepochopíte! Čo chcela dokázať?

Z videa, ktoré uvidíte zostáva rozum stáť. A v prípade hlavnej aktérky sa v danom momente asi aj zastavil.

Už malé deti vedia, že čerpacie stanice a oheň sa nemajú v láske. Na každej jednej čerpacej stanici sú veľké a zreteľné obrázky informujúce o tom, že zákazníci nemajú manipulovať s otvoreným ohňom, dokonca ani fajčiť v blízkosti stojanov a viaceré pumpy pridávajú aj piktogramy zakazujúce používanie mobilov pri tankovaní.

Už z vyššie uvedeného je každému zrejmé, že na čerpacej stanici je a vždy bude riziko vzniku požiaru a poriadne veľkej explózie. Aj keď sú dnešné čerpačky moderné a bezpečné, manipulovať s otvoreným ohňom v blízkosti pištole cez ktorú prúdi benzín nebude skúšať nik aspoň s miernym pudom sebazáchovy.

To však nebol prípad tejto ženy na pumpe Gazpromneft v Surgute v Samarskej oblasti v Rusku. Incident sa odohral pred niekoľkými dňami a pokiaľ je nám známe nevyžiadal si obete na životoch (hodiny palubnej kamery sú zle nastavené).

Žena sa z nie úplne jasných príčin rozhodla manipulovať so zapaľovačom počas toho, ako do jej auta prúdil benzín. Vyzerá to na veľmi, veľmi neobvyklý a nevydarený pokus ako odmraziť zaseknutý kľúč od viečka nádrže. Okrem toho však nasledoval sled ďalších šialeností, ktoré vyústili v poriadnu novoročnú vatru. Zaujme aj zúfalá snaha prekvapenej ženy uhasiť vznikajúci oheň sfúknutím...

Prinajmenšom rovnako zaujímavá je aj reakcia vodiča s palubnou kamerou, ktorá incident zachytila. Najprv so spolujazdkyňou pozorne sledovali čo pani pred nimi vykonáva a príliš im to nešlo do hlavy, keď však vzbĺkol benzín, vodič neváhal a zmizol preč...

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo