2015-12-04 14:40:00
Dron od Amazonu
Dron od Amazonu

Jeremy Clarkson a reklama na doručovateľské DRONY Amazonu. Evans a nový Top Gear

Chris Evans oznámil kedy sa Top Gear pod jeho gesciou začne vysielať. Medzitým robí Clarkson reklamy.

Chris Evans, nová tvár motoristickej šou Top Gear na BBC 2 oznámila, že program začne vysielať 8. mája budúceho roku, teda iba tri dni po oficiálnom ukončení nakrúcania. Nový Top Gear bude mať 16 dielov, Evans zároveň prezradil, že v januári sa štáb chystá do USA, aby tam nakrúcali. Stále sa pritom nevie, kto a či vôbec bude stáť po boku Evansa v jeho šou. Isté len je, že sa nebude pokúšať vzkriesiť trojicu moderátorov po vzore predchádzajúcej gardy zastúpenej J. Clarksonom a jeho kolegami J. Mayom a R. Hammondom. Sám sa totiž vyjadril, že ich nechce napodobňovať a ani nemôže. V tom čo robili boli a sú skvelí, snažiť sa im vyrovnať by teda nemalo zmysel.

Kým Chris Evans pracuje na novom Top Geare, trio ex-moderátorov tejto šou pracuje na svojej vlastnej šou pre Amazon. Nakrúcanie je už v plnom prúde, čo dokazuje štebotanie zo sociálnej siete Twitter. Na nej sa trio okrem iného pochválilo aj svojimi „novými firemnými autami“, ktorými majú byť tri trojkolesové autá značky Reliant Robin.

Zdroj: Twitter

Výber týchto áut má byť zároveň dôkazom toho, že peniaze míňajú na nakrúcanie šou a nie na služobné vozidlá. Nedávno tiež definitívne ukončili svoju pojazdnú šou, ktorou obšťastňovali fanúšikov programu po celom svete a ktorá zavítala napríklad aj do Prahy.

Tovar z e-shopu za pol hodinu? Bude to možné vďaka doručovateľským dronom od Amazonu

Okrem práce na novom programe si „pán vedúci“ trojice moderátorov Jeremy Clarkson kráti voľné chvíľky aj prostredníctvom nakrúcania reklám pre svojho aktuálneho zamestnávateľa. Približne pred mesiacom to bola reklama na „Fire stick“ od Amazonu, teda špeciálny USB-kľúč, ktorý po zapojení do televízora dokáže prostredníctvom wi-fi streamovať viacero služieb od poskytovateľov filmov a seriálov na požiadanie (Netflix, Amazon Prime atď). Pred pár dňami však pridal aj druhú reklamu, ktorá opisuje „neveľmi vzdialenú budúcnosť“ v ktorej si bude možné objednať tovar od Amazonu na expresné doručenie, ktoré vykoná dron. Prostredníctvom doručovania dronmi sa čakanie na objednaný tovar môže skrátiť z dní na hodiny, možno i menej. Dron preberie balíček vo veľkosklade Amazonu a priletí priamo k vám, kde balíček odovzdá. Dron sa bude pri lete schopný vyhýbať prekážkam vo vzduchu a jeho rôzne verzie dokážu preniesť i väčšie balíky.

jh
ZDROJ: Youtube, amazon, twitter

Komentáre k článku


Stream naživo