2015-11-27 10:30:00
Foto hoto
Foto hoto
Zdroj: remi

VIDEO: Toto je liek na objektívnu zodpovednosť! Pred radar postavil sexi slečnu

Remi Gaillard vymyslel vtipnú fintu. Vďaka tejto sexi slečne vám policajti fotku z radaru nepošlú!

A keď sa niekomu podarí naraz potešiť vodičov a vytočiť policajtov, je to známe win-win, každý vyhráva a všetci sú spokojní. A to naozaj. Keď si totiž policajti budú prezerať fotografie zo stacionárneho radaru, uvidia mladú ženu v sexi bielizni. Síce pokuty rozoslať majiteľom áut na základe objektívnej zodpovednosti nebudú môcť, práca ich bude hneď viac baviť.

Remi Gaillard známy to rebel, ktorý má veľké výhrady najmä voči policajtom, s dôrazom na tých francúzskych, vymyslel zaujímavú fintu ako ušetriť vodičom motorových vozidiel peniaze a zároveň nahnevať i potešiť políciu. No a tiež tým dokázal vyrobiť najlacnejšiu sériu fotografií – nepotreboval k tomu ani fotoaparát a neznášal ani náklady na vyvolanie fotiek – to všetko láskavo prevzala polícia. Malo to len jednu nevýhodu, fotky neposlali jemu a vlastne takmer nikomu. Radar totiž síce nameral zvýšenú rýchlosť, odfotiť kto tú rýchlosť prekročil (viac menej) nedokázal. V ceste stála modelôčka, prípadne ďalšie objekty.

Remiho kreatívne nápady ako nahnevať policajných príslušníkov sú stále zaujímavé a taký Remi by sa zišiel aj u nás. Pravdepodobne by ho ale po pár týždňoch spacifikovalo dvadsať kukláčov. Respektíve, najprv by spacifikovali jeho suseda a potom možno jeho...

jh

Komentáre k článku


Stream naživo