2015-11-24 04:40:00
Krádež auta, alebo únos?
Krádež auta, alebo únos?
Zdroj: wavy.com

VIDEO: Ukradli auto, no v aute bolo aj dieťa. Namiesto únosu ho odviezli do školy!

Zlodej zostane zlodejom, nechcel sa stať únoscom. Dramatická situácia skončila nečakane.

Z krádeže auta sa vykľul únos. Teda takmer. Udalosť z Virginie v USA je taká zvláštna až je neuveriteľná, no pritom sa skutočne stala. Dvaja zlodeji ukradli naštartované auto, keď jeho vodička – pracovníčka pošty, odbehla niečo vybaviť na poštu. Netušili však, že v aute je aj syn vodičky. Keď tá vyšla a zistila, že auto aj so synom zmizlo, okamžite si uvedomila akú strašnú chybu urobila. Rýchlo zalarmovala políciu. Horor, ktorý by nechcel zažiť žiaden rodič však trval iba pätnásť minút. Po 15-tich minútach jej polícia oznámila, že jej syn sedí v triede v škole a že mu nič nie je...

Matka 8-ročného chlapca ráno vyštartovala na svoje štandardné mamataxi kolečko. Najprv sa zastavila v práci. Vystúpila z auta a syna nechala v ňom. Kľúče nechala v zapaľovaní naštartovaného auta a odbehla si do práce – na poštu. Nebolo to však žiadne krátke odbehnutie, na pošte strávila 30 minút! Údajne tak syna nechávala bežne, aby mohol počúvať hudbu, kým ona začne prácu, aby ho následne odviezla do školy. Kým bola preč, auto zaujalo dvoch zlodejov, ktorí ho považovali za ľahký lup. Veď stálo osamotené s kľúčmi v zapaľovaní a s naštartovaným motorom.

Nasadli do auta, vyrazili, no rýchlo zistili, že vzadu sedí 8-ročný chlapec, ktorý na nich prekvapene civí. Únos nemali v pláne, a tak sa vynašli. Zlodeji zvedavému chlapcovi povedali, že sú tam na to, aby ho odviezli do školy. Spýtali sa ho, ktorú školu navštevuje, on im to povedal a lupiči ho pekne odviezli rovno pred školu. Následne s autom ušli.

Očividne ich táto ranná príhoda vykoľajila a tak o pár ulíc ďalej auto zanechali tušiac, že v prípade únosu im polícia pôjde po krku omnoho intenzívnejšie ako v prípade krádeže. Polícia ich zatiaľ nevypátrala, no údajne sú im na stope. Ak zlodejov chytia, budú čeliť viacerým obvineniam vrátane pokusu o únos. A oni sa pritom o únos vôbec nepokúšali.

Obvineniam však môže čeliť aj matka dieťaťa. V štáte Virginia síce nie je zakázané nechať dieťa samé, avšak vzhľadom na okolnosti môže mať ešte pani poštárka problémy. Podľa jej matky a babičky 8-ročného chlapca však už počas tých 15-tich minút vytrpela dosť a snáď sa poučí...

jh
ZDROJ: wavy.com

Komentáre k článku


Stream naživo