2015-10-06 11:14:50
Vráť ma!
Vráť ma!
Zdroj: vratma.sk

Už ste stratili kľúče od auta, či od bytu? Vrátia vám ich!

Teda ak sa zapojíte do moderného a funkčného systému strát a nálezov.

Vráť sa mi! To je častý povzdych nielen chronických „strácačov“, ale aj celkom bežných ľudí. Určite ste už aj vy stratili aspoň raz kľúče, mobil, či dokonca notebook. Je to síce bežná, ale veru poriadne nepríjemná a drahá skúsenosť.

Kľúče od bytu, kľúče od auta, či mobil, sú predmety, ktoré využívame každodenne a život bez nich si už ani nevieme predstaviť. Ich skutočnú hodnotu si však uvedomíme veľakrát až príliš neskoro. Straty a nálezy v Bratislave hlásia viac ako 600 rozličných prípadov ročne. Minulý rok sa našlo v prostriedkoch MHD v Londýne 7505 zväzkov kľúčov, čo je priemerne 20 denne. V USA sa stratí každú minútu 113 mobilných telefónov...

Pri strate kľúčov od auta sa môžete pripraviť na to, že Vás servis pri výmene zámkov dverí odľahčí o 200 € až 1000 € a dlhý čas sa budete musieť zaobísť bez auta, ktoré bude stáť v servise. Výmena zámkov v byte alebo v dome nie je o nič lákavejšia vyhliadka. A čo taký smartfón? Množstvo kontaktov, fotografií, informácií, ktoré si (ktovie prečo) zálohujeme iba zriedkavo. Čo by ste dali za to, keby sa vám vrátili? Je taká možnosť, verte.

Na druhej strane sa možno aj vám stalo, že ste našli cudzí predmet, ale netušíte, komu a ako ho vrátiť. Idete napríklad po ulici a objavíte stratené kľúče, alebo peňaženku. Vypátrať majiteľa stratenej peňaženky ešte nemusí byť nemožné, ale vyžaduje si mnoho času a námahy nálezcu. Kto si však označuje svojim menom a adresou kľúče?

Existuje riešenie?

Je vedecky dokázané, že až 97 percent ľudí má ochotu pomôcť a konať dobré skutky. Tím Vráť ma! verí, že jediné, čo nám chýba k tomu, aby sa stratené predmety vrátili k ich majiteľom, je spoľahlivý a jednoduchý nástroj, ktorý efektívne a bezpečne dopraví stratené veci až k Vám domov. Vráť ma! rieši skutočnú potrebu ľudí. Prináša riešenia pre každého, kto chce šetriť svoj čas, nervy a peniaze.  Keď sme pred časom písali o aktivitách Autoklubu Slovenskej republiky (AKSR), jednou z nich je aj partnerstvo v systéme Vráť ma! Jeho členovia získajú v rámci ročného členského poplatku nielen asistenčné služby, ale aj ročný poplatok za systém Vráť ma!

Ako to funguje?

Unikátny identifikačný systém osobných predmetov Vráť ma! funguje na báze dizajnových označovačov – prívesky (na kľúče) a nálepky (na mobily a notebooky)

Centrálna databáza stratených predmetov chráni identitu majiteľa, ktorý sa nestretne s nálezcom

Preverený a už zabehnutý systém pre vrátenie stratených predmetov majiteľom diskrétne, expresne a jednoducho, kde je 90% pravdepodobnosť návratu stratených vecí do 48 h.

Ak nájdete stratené veci, dokážete urobiť dobrý skutok za 30 sekúnd. Máte potom dosť veľkú istotu, že ak stratíte niečo (označené) vy, iný nálezca urobí to isté a stratená vec sa vám vráti.

Zatiaľ pozná výhody Vráť ma! už viac ako 14 000 ľudí. Vy môžete byť ďalšími z nich. Stať sa členom rodiny Vráť ma! môže jednotlivec alebo firma, ktorá chce pre seba a svojich klientov spraviť viac. Začať môžete ihneď na www.vratma.sk

Zdroj: vratma.sk

K partnerom systému Vráť ma! patria:

  • Autoklub Slovenskej republiky
  • DPD Slovensko
  • Komunálna poisťovňa a.s.
  • Global Assistance
  • RTVS Slovenský rozhlas
  • e-Sense Slovakia

Tím Vráť ma! tvrdí: nič nie je stratené...

Komentáre k článku


Stream naživo