2015-10-05 04:40:00
Tesnotka na zastávke
Tesnotka na zastávke

VIDEO: Toto je obrovské šťastie! Iba sekundy delili chlapca od istej smrti!

Tomuto sa povie šťastie. Chlapca delili od zrážky s autom iba krátke sekundy.

Unudený chlapec si čakanie na autobus do školy spríjemňoval rozbíjaním pagaštanov(?) z neďalekého stromu. Vešal sa na zábradlie, kopal do šupiek spomínaných plodov, skrátka sa nudil.

Po niekoľkých okamihoch pri zábradlí, sa náhle rozhodol zmeniť svoje „stanovisko“ a pobral sa bližšie k zastávke. Prešiel okolo veľkého stĺpu oblepeného plagátmi, keď začul piskot pneumatík a ranu.

Do stĺpa za ním, na miesto, kde len pred pár sekundami stál vrazilo staršie BMW radu 5. Vodič pravdepodobne nezvládol riadenie, dostal šmyk a takmer bez brzdenia vrazil do plota a stĺpu hneď vedľa zastávky.

Posádke auta sa pravdepodobne nič vážne nestalo, avšak chlapec už nemusel byť medzi živými. Aj keby ho auto priamo nezabilo, mohol utrpieť veľmi vážne zranenia s možnými trvalými následkami. V diskusii pod videom sa mnohí vyjadrovali, že zasiahol chlapcov strážny anjel.

Či už to bola náhoda alebo nie, aj toto video je dôkazom toho, že treba byť neustále opatrný a ani chodník, či zastávka neznamenajú, že ste v bezpečí.

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo