2015-10-04 04:50:00
Rozbila Audi, lebo bolo
Rozbila Audi, lebo bolo malé

VIDEO Táto žena rozmlátila svoje darované Audi Q3, lebo sa jej zdalo MALÉ!

Tomu sa povie absurdný dôvod! Podľa nás muselo mať jej konanie iný význam.

I keď popis videa tvrdí, že sa žena rozhodla rozmlátiť svoje auto potom, čo zistila, že je príliš malé, takýto nápad sa nám zdá príliš pritiahnutý za jej dlhé čierne vlasy... Síce je možné aj to, takáto absurdnosť nám dáva možnosť vymyslieť si vlastný, lepší dôvod.

Žena rozmlátila Audi Q3, lebo zistila, že nespĺňa emisné normy!

Zvesti o emisnom škandále koncernu Volkswagen sa dostali až do Ázie. Aj tam totiž Volkswagen priniesol menšie množstvo naftových motorov so softvérom, ktorý bol ekologický iba pri meraní emisií. V takej Južnej Kórei musí koncern zvolať približne 120-tisíc naftových áut.

Keď sme videli video ako mladá žena rozbíja biele Audi Q5, ako prvé nám napadlo, že je to reakcia rozzúrenej ekologičky na skutočnosť, že jej auto podvádzalo pri emisných normách a nebolo také ekologické ako sa tvárilo. Prečo by to tak nemohlo byť, veď rozbíjať auto sme už ľudí videli z omnoho menej vážnych dôvodov...

I keď nepoznáme reálny dôvod prečo mladá žena hádže po Audi tehlou/dlaždicou, je pravdepodobné, že skôr ako o podvádzanie pri emisnom teste ide o iné podvádzanie a o odplatu ženy tam, kde to muža zabolí najviac – na laku a oknách jeho auta... Popis videa tvrdí, že žena rozbila auto preto, lebo jej ho daroval jej manžel, no jej prišlo príliš malé pre rodinu – no povedzte, nie je toto ešte väčšia sprostosť, ako sme si vymysleli my?

Že v skutočnosti nešlo o problém s emisiami usudzujeme tiež na základe skutočnosti, že v Číne, odkiaľ video pochádza sa ročne vyrobí a predá iba niečo vyše 9000 naftových osobných áut, z celkového počtu viac než 19 miliónov predaných osobných vozidiel, a tak je veľmi nepravdepodobné, že by Audi malo naftový motor. Čo ale rozzúrená Číňanka nemusela vedieť... Audi Q3 nepatrí k najväčším, ale rozmlátiť si preto nezaslúži. To už chce psychickú poruchu.

Každopádne je v súčasnosti veľmi pravdepodobné, že nie sme jediní, ktorým táto viac-menej úsmevná analógia s emisiami napadla. Kauza Volkswagen, či ak chcete Dieselgate už srší naozaj odvšadiaľ, čoskoro sa práve na ňu budú hovoriť známe heslá o vykúkaní z chladničky... Práve to je jedným z dôvodov prečo sa na internete roztrhlo vrece s vtipmi na tému Volkswagen/emisie. Ako prvé prišlo nové znenie skratky TDI – Ten Dym Ignoruj, nasledoval vtip o novom spôsobe zlepšovania emisií Volkswagenom – prostredníctvom voňavého stromčeku zaveseného na výfuku a podobne. U nás sa tiež preslávila pracovná ponuka výrobného závodu VW. Závod totiž iba pár dní po prevalení emisnej kauzy uverejnil pracovnú ponuku na pozíciu: Špecialista na ochranu ovzdušia...

Vtipov na túto tému bude istotne pribúdať, ak máte nejaký nový, napíšte ho do diskusie.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo