2015-09-03 04:30:00
Sekera i strelná zbraň...
Sekera i strelná zbraň...

VIDEO: Rozzúrený vodič vytiahol na druhého sekeru. Potom aj pištoľ!

Tam, kde nestačí sekera, istotne pomôže pár výstrelov. Vitajte na ruských cestách.

Vždy, keď si myslíme, že nás už žiadne video z ruských ciest nemôže prekvapiť, lebo veď všetko sme už videli (a všade boli). A v tom príde video, ktoré hranice skutočnosti opäť posunie ďalej...

Zábery palubných kamier z Ruska priniesli doteraz naozaj nevídané veci. Vieme, že v Rusku sa mnohí vodiči nespoliehajú na políciu, ale konflikty riešia ručne-stručne. Problém je, že tých konfliktov na cestách v Rusku je akosi priveľa a riešia sa často extrémne brutálne. Samozrejme, v Rusku žije mnohonásobne viac obyvateľov ako u nás, najmä však palubných kamier je tam viac. I tak sa ale zdá, že niektoré konflikty by nemuseli dôjsť do takého extrému, keby aspoň jeden zo zúčastnených mal aspoň trošku zdravého rozumu.

Konflikt, ktorý uvidíte na nasledujúcom videu bol pomerne jednostranný. Problémom je, že nevieme čo mu predchádzalo. Výsledná dávka „akcie“ však prekvapí nejedného z vás.

Poriadne nahnevaný vodič menšieho Renaultu spolu so svojou spolujazdkyňou vystúpili na križovatke. Spolujazdkyňa prekvapene krútila hlavou a niečo zakričala smerom k druhému vozidlu. Vodič si rýchlo zobral na pomoc malú sekerku a pokúsil sa zastrašiť ňou vodiča za ním. Úspešne sekerkou zaťal do druhého auta. Keď to nepomohlo, vytiahol strelnú zbraň a dvakrát vystrelil, pravdepodobne smerom do pneumatík. Následne sadli obaja do auta a odišli z miesta.

Či mal tento konflikt nejaké dôsledky nevieme, nechce sa nám ale veriť, že by vodič takto extrémne reagoval bez podnetu. Snáď ale bol podnet vážnejší než zatrúbenie, či „lepenie sa“...

Incident sa odohral 25. augusta v meste Novokuzneck v Rusku. Nikto sa pri ňom nezranil.  

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo