2015-09-04 07:45:00
Abigail Ratchford
Abigail Ratchford

VIDEO: Modelka menom Abigail Ratchford dokázala, že auto sa dá umývať aj prsiami

Videá a obrázky zachytávajúce sporo odeté ženy umývajúce autá už boli klišé. Potom prišla Abigail.

23-ročná modelka z Pennsylvanie v USA sa dobrovoľne ocitla na videu, ktoré nasadzuje videám plným peny a oblých kriviek korunku. Abigail Ratchford zverejnila video, na ktorom nielenže vidieť všetky jej prednosti, ale aj zadnosti. Video navyše dokumentuje jej schopnosť umývať automobil výhradne prsiami...

V nedávnej minulosti sa z videí, v ktorých sporo odeté dámy „umývajú“ autá a snažia sa tak potešiť oko majiteľov automobilov a tiež fanúšikov ženských kriviek stalo ozajstné klišé. Pôvodná myšlienka bola opakovaná toľkokrát a navyše nie vždy vydareným a zaujímavým spôsobom až to začalo nudiť.

Lenže nasledujúce video nenudí. Je totiž natoľko intenzívne až sa zdá, že by ho mali zakázať. Ale nezakázali, a tak si ho môžete pozrieť. Mimochodom, ak by to vôbec niekoho zaujímalo, Abigail umýva, alebo sa skôr priliehavo lepí na Mini Cooper. Motorizáciu ani konkrétny typ však nepoznáme. Ak sa vám podarí odhaliť daný model, preukážete mimoriadnu schopnosť sústredenia.

Abigail Ratchford sa narodila v roku 1992, 21. februára do veľkej kresťanskej rodiny. Celkovo bola piata z magickej sedmičky súrodencov. Navštevovala cirkevnú základnú školu, cirkevnú strednú školu a dostala sa tiež na Jezuitskú univerzitu. Tú však nedokončila, asi si povedala, že všetkého veľa škodí a spustila kariéru glamour modelky. Pred dvoma rokmi doslova explodoval internet s jej obrázkami. Postava ala krv a mlieko bola dostatočnou zárukou na oživenie prúdenia dát na sieti. Rada sa ukazuje na sociálnych sieťach, v rôznych pánskych magazínoch a nedávno fotila aj pre známy Playboy. Tak ako mnohé jej kolegyne aj ona zahodila svoju prirodzenú krásu a vydala sa cestou plnších pier, tupšieho výrazu a prsných implantátov. Nuž, tu ju máte v HD rozlíšení:

jh

Komentáre k článku


Stream naživo