2015-07-04 11:15:00
Ferrari 458 Speciale
Ferrari 458 Speciale
Zdroj: carbuzz.com

VIDEO: Rozmlátil svoje Ferrari na okruhu. Teraz chce, aby ste mu zaplatili opravy!

Ak mu prispejete na opravy, zapojí vás do žrebovania o mesačné užívanie jeho Ferrari 458 Speciale.

Majiteľ Ferrari 458 Speciale mal pred istým časom nehodu na nemeckom okruhu Nurburgring. Nezvládol riadenie v zákrute a trafil ochrannú stenu na kraji dráhy. Nehoda síce bola pomerne vážna, nikomu sa nič nestalo a vodič vyviazol bez zranení. Auto síce malo poškodenia, ale z laického pohľadu nevyzerali neopraviteľne. Nakoniec, poškodené boli okrem bočných panelov, disky a predná časť auta, kde sa však nenachádza to najpodstatnejšie a najcennejšie – motor auta.

Lenže na škodu na Ferrari očividne laický pohľad nestačí. Málokto totiž vie, že kúpna cena Ferrari rozhodne nie je posledným výdavkom, ktoré s autom vodič bude mať. Udržiavať superšport pri živote nie je lacný špás a to ani v prípade, že ho budete brávať na výchádzky iba počas víkendov a sviatkov...

Ak sa vám ale počas takejto vychádzky podarí auto nabúrať, „vyklepať plechy“ u garážmajstra nepomôže. Oprava takto poškodeného Ferrari bola totiž vyčíslená na 210-tisíc eur. Vzhľadom na to, že základná cena za nové 458 Speciale bola na úrovni 290-tisíc eur, je jasné, že by sa viac oplatilo kúpiť „jazdenku,“ (alebo vilu v Limbachu a auto...).

Majiteľ na opravu nemal a auto vyzeralo ako stratené. Lenže potom prišiel s „geniálnym“ nápadom. Rozhodol sa urobiť zbierku na opravenie vozidla. Tušil však, že sa nájde len veľmi málo ľudí, ktorý prispejú na opravu auta cudzieho človeka, aj keď je to Ferrari, resp. hlavne keď je to Ferrari.

A tak za príspevok na opravu ponúka tiež možnosť nalepiť vlastnú fotografiu na karosériu auta, vďaka špeciálnej fólii. Navyše bude mať každý zúčastnený donor možnosť získať opravené Ferrari na 4-týždne zadarmo vrátane pohonných hmôt a poistenia.

Nuž... takúto možnosť vám prispievanie na deti v Afrike určite neposkytne. Dá sa povedať, že dobročinnosť ešte nikdy neponúkala takú zaujímavú protihodnotu.

Veru, kde sú tie časy, keď sa prispievalo na zbierky iba pre snahu pomôcť a dobrý pocit... Viac o tejto ponuke zistíte vo videu nižšie.

Komentáre k článku


Stream naživo