2015-07-07 04:40:00
chalanko a jeho blbý
chalanko a jeho blbý žart

VIDEO: Posprejovať luxusné autá farbou? Toto bol žartík, ktorý skončil zle!

Dvaja mladí muži si položili tú istú otázku. Pozrite si video so žartíkom, ktorý vôbec nevyšiel.

Dvaja mladíci sa v uliciach Londýna rozhodli vystreliť si z majiteľov luxusných áut a nakrútiť to na video. Majitelia drahých vozidiel však reagovali horšie, než čakali.

Čo by ste robili vy v prípade, že by vám niekto chcel posprejovať auto? Určite by ste neboli nadšení a snažili by ste sa tomu zabrániť. Lenže čo ak si z vás iba niekto vystrelil a namiesto farebného spreja po aute "striekal" iba vzduch?

Bežná reakcia by bola, že by ste chalanom trocha vynadali a niekoľkí by ste sa aj zasmiali. Tak či onak, je to poriadne blbý vtip – tváriť sa, že poškodzujete cudziu vec.

Lenže reakcie bohatých ľudí vlastniacich drahé autá boli vo viacerých prípadoch omnoho horšie než mladíci čakali. Nielenže sa viacerí uchýlili k násiliu, niektorí sa dokonca vyhrážali únosom a smrťou!

A neobmäkčilo ich ani to, že sa „sprejer“ rýchlo priznal, že má v spreji iba vzduch, a že k žiadnemu vandalizmu a poškodeniu neprišlo. Aj potom sa mu vyhrážali. A keď konečne pochopili, že išlo len o žart nakrútený na video, vyhrážali sa, že si chalanov nájdu, ak video zverejnia.

Z nepodareného žartíka sa tak stal náhodou zaujímavý sociálny experiment. Ako myslíte, že by reagovali majitelia drahých áut u nás?

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo