2015-07-03 04:20:00
Škoda Octavia skončila v
Škoda Octavia skončila v kamióne

VIDEO smrteľnej nehody. Vodič Octavie zabil seba i ženu. Dvojročná dcérka prežila!

Nehoda z Ruska znamenala smrť vodiča i jeho spolujazdkyne. Dvojročné dieťa drtivý náraz zázrakom prežilo.

Nehoda z 28. júna sa udiala konkrétne v západnej oblasti Ruska necelých dvesto kilometrov od hraníc s Ukrajinou v oblasti Voronež na ceste prvej triedy medzi mestami Kursk – Voronež – Borisoglebsk.

Dlhý rovný úsek širokej a pomerne kvalitnej cesty si vyžiadal dve obete na životoch. Vodič Škody Octavia sedan prvej generácie predbiehal starší pick-up v miernom stúpaní. Spoza kopca vyšiel biely kamión, vodič však bez väčších problémov prešiel späť do svojho pruhu.

Keď sa ale kamión priblížil, vodič Octavie nepochopiteľne znova vyliezol zo svojho pruhu do protismeru a pri rýchlosti okolo 100 km/h vrazil do protiidúceho kamióna. Náraz bol taký silný, že Octaviu vymrštil späť do priebežného pruhu, kde vrazila do staršieho modrého pick-upu. Z prednej časti Octavie zostal len kus pokrúteného plechu, zatiaľ čo kamiónu auto doslova vyhryzlo kus ľavej prednej časti kabíny.

Vodič Octavie ako aj jeho 29-ročná spolujazdkyňa na mieste podľahli zraneniam. Vzadu v aute sa však viezla ešte aj ich dvojročná dcéra (minimálne dcéra spolujazdkyne), ktorá utrpela vážne zranenia, no lekárom sa ju po prevoze do nemocnice podarilo zachrániť.

 Vodič kamiónu ani posádka pick-upu neutrpela horšie zranenia.

Nech sa na záznam pozeráme koľkokrát chceme, nevidíme dôvod prečo sa Octavia po úspešnom predbiehacom manévri hodila pod kolesá kamiónu (možno ale máte lepší zrak). Nie je vidieť žiadne auto, alebo prekážku na ceste, ktorej by sa Octavia musela vyhnúť. Síce je možné, že si vodič protiidúci kamión nevšimol pre svetelné podmienky a bielu farbu ťahača, no na ceste bol dosť dlhú dobu dobre viditeľný. Nehoda dokonca na niekoho môže pôsobiť, akoby vodič úmyselne namieril auto ku kamiónu.

Presné príčiny nehody zatiaľ nie sú známe, medzi alternatívy treba zarátať aj možnosť nezvládnutia riadenia vplyvom príliš prudkého manévru a šmyku... Taktiež netušíme, čo sa dialo v aute počas manévru. Isté je, že dvojročné dieťa prišlo o matku. Z informácií, ktoré máme totiž nie je jasné, či bol vodič v príbuzenskom vzťahu so ženou a dieťaťom.

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo