2015-06-24 08:20:00
Genevieve Morton
Genevieve Morton
Zdroj: Sports Illustrated

FOTO+VIDEO: Sexi modelka Genevieve Morton je novou tvárou značky Maserati

Maserati si vybralo novú ambasádorku. Je ňou juhoafrická top modelka Genevieve Morton.

28-ročná Genevieve Morton sa toho roku stala ambasádorkou značky Maserati. Cieľom spojenia krásnej ženy s talianskou prémiovo-športovou značkou je samozrejme propagácia značky. Maserati sa spojenie s topmodelkou osvedčilo už v minulosti, keď prezentáciu modelu Ghibli v USA robila Heidi Klum.

Azda pre tento úspech sa rozhodli „zaobstarať“ si topmodelku na viac ako len na jednu reklamnú kampaň. Voľba padla na 28-ročnú Juhoafričanku, ktorú čitatelia magazínu FHM označili v roku 2012 za najsexi ženu sveta. Genevieve je modrooká blondína s výškou 173 centimetrov a s mierami 86-64-89. Od roku 2010 sa každoročne objavuje v časopise Sports Illustrated, kde spolu s ďalšími top modelkami prezentuje najnovšie plavky.

Genevieve bude minimálne v roku 2015 viditeľná vo všetkých produktových brožúrach a press materiáloch značky, spolu s účasťou v reklamných kampaniach, foteniach a tiež sa objaví spolu s modelmi značky v reklame na sociálnych sieťach...

Zdroj: Sports Illustrated, FB

Nedávno sa práve z tohto dôvodu konalo fotenie v južnom Taliansku, kde prebiehala intenzívna interakcia medzi oblými krivkami modelky a modelov značky Maserati.

Vo videu nižšie si môžete pozrieť zábery z nakrúcania a v galérii nájdete pár novších obrázkov tejto pôvabnej dámy.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo