2015-05-23 05:20:00
Bitka priamo na ulici
Bitka priamo na ulici

VIDEO: Konflikt medzi motorkárom a vodičom skončil pouličnou bitkou!

Nie, nejde o video z Ruska. Dvaja blbci sa pobili v USA. Tretí to nakrúcal a smial sa.

O pozadí vzniku videa nie je známe v podstate nič, udalosť sa mala odohrať pred pár dňami v Dallase v štáte Texas v USA. Autor videa začal nakrúcať až tesne pred bitkou. Z okolností ale usudzujeme, že mladý vodič staršieho Lexusu dal motorkárovi minimálne jeden dôvod na to, aby zišiel z motorky a napadol vodiča rovno v aute (takým dôvodom môže byť pre labilné povahy už len to, že druhý existuje...). Vodič Leuxusu následne vystúpil, zdvihol päste a bitka sa začala.

Kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva. V tomto prípade to platí jednoznačne. Tam, kde sa dvaja bili, tretí sa prizeral a smial. Prizerať a smiať sa môžete aj vy, ak vám bitka príde zábavná.

Bitkou veci končia v doprave nielen v Rusku, ale i u nás a samozrejme aj v USA. Udeje sa tak vtedy, keď na seba náhodne narazia dvaja blbci s priveľkými egami a sklonmi k agresivite. Vznikol z toho pästný súboj ako za starých čias!

Pritom to mohlo dopadnúť úplne inak. Konflikt sa odohral v Texase v USA. V podstate je veľmi prekvapivé, že minimálne jeden z dvoch bláznov nevytiahol strelnú zbraň a nezačal strieľať, či sa streľbou aspoň vyhrážať.

Všetci poznáme zákony v USA pri používaní zbraní. Mnohí obyvatelia radi nosia pri sebe zbrane menšieho kalibru a každý správny farmár má doma na poličke aspoň jednu brokovnicu. Tak hovorí klišé a stereotyp. Práve dvojica klišé a stereotyp tiež vraví, že práve v štáte Texas na juhu USA je popularita zbraní o niečo vyššia než bežne.

Tentoraz sa ale stretli dvaja blbci bez zbraní. Iba s päsťami a veľkými egami. Každopádne aj to je dosť na to, aby vznikla poriadna bitka. Na internete sa hneď po uverejnení videa strhla diskusia. Okrem odsudzujúcich reakcií užívateľov internetu sa našli aj takí, ktorí daný pästný súboj porovnávali s nedávnym boxerským zápasom medzi dvoma esami Mayweatherom a Pacquiaom. Viacerí sa zhodli na tom, že pouličná bitka bola zábavnejšia než celé boxerské stretnutie. To necháme na vašom posúdení. Tu je dané video.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo