2015-05-03 11:00:00
Bugatti Veyron ako splnený
Bugatti Veyron ako splnený sen

VIDEO 7-ročnému chlapcovi s leukémiou splnili sen. Odviezol sa v Bugatti Veyron!

Plniť deťom sny by chcel každý rodič a nielen rodič. Obvykle sú mnohé z nich nesplniteľné. Tento bol jeden z nich.

Detstvo je plné snov. Niektoré sa týkajú budúcich povolaní. Väčšina snov ale nie je zameraná na dospelosť. Súvisia s hračkami, koníčkami a zábavou.

7-ročný Michael z Texasu v USA trpiaci zákernou leukémiou mal práve taký sen. Doma často hrával rôzne pretekárske hry a jeho snom bolo niekedy budúcnosti v takých autách naozaj jazdiť. Najväčším snom ale bolo zajazdiť si v tom najlepšom aute – v Bugatti Veyron.

Michael momentálne podstupuje známu a veľmi náročnú liečbu, ktorá z neho doslova vysáva život. A práve v takej chvíli potrebujú deti ako on úsmev, dobrú náladu, či zážitok. Skrátka niečo čo im pomôže na chvíľu zabudnúť na ťažkosti, ktoré prežívajú. Niečo čo im dá silu do boja so smrteľnou chorobou.

Jeho rodičia však nemali na to, aby mu sen splnili, ktorý by vôbec mali...  Organizácia Make a Wish však pôsobí presne preto, aby plnila podobne skúšaným deťom sny.

V spolupráci s dílerstvom automobilov Park Place tak zorganizovali Michaelovi prehliadku tých najšportovejších a najluxusnejších áut súčasnosti, no to nebolo všetko. Michaela si zobral na starosť testovací pilot Bugatti Butch Leitzinger, ktorý mu ukázal jeho vysnívané auto a povozil ho v ňom.

Video z úžasného počinu si môžete pozrieť nižšie.

jh
ZDROJ: Make a Wish

Komentáre k článku


Stream naživo