2015-05-04 04:20:00
Opilec vs novinár
Opilec vs novinár

VIDEO: Ruský cestár pracoval opitý ako doga. Napadol chlapa, ktorý ho nakrúcal!

Cestár si asi povedal, že mu práca pôjde lepšie od ruky, keď sa predtým opije. Chlapík s kamerou ho ale naštval.

Udalosť sa odohrala pred pár dňami v meste Saratov v Rusku. Vieme si predstaviť aký dlhý, nudný a namáhavý môže byť pracovný deň cestára. Konkrétne tento mal za úlohu čistiť vyfrézovaný kus cesty pomocou „fúkača“ lístia. Pravdepodobne sa na daný kus cesty chystal nový povrch.

Pracovník teda odfukoval nečistoty, no mal problém udržať rovnováhu. Napriek tomu poctivo pracoval, a to za plnej premávky na danej ulici. Jeho kolega naňho dával pozor a robil dohľad.

Práve kolega si ako prvý všimol muža (údajne miestneho novinára), ktorý podľa všetkého náhodou objavil opitého pracovníka. Údajný novinár chytil kameru/fotoaparát a začal opitého pracovníka nakrúcať. Keď si ho kolega opilca všimol, šiel k nemu a vynadal mu.

Následne sa vrátil k pracovníkovi s odfukovacím zariadením a povedal mu čo sa deje. Pracovníka to poriadne vytočilo a po pár nadávkach sa rozhodol vysporiadať sa s drzáňom ručne-stručne.

Rozbehol sa k miestnemu novinárovi, menom Alexei Tikhomirov. Alexei mal čo robiť, aby sa cestárovi s fúkačom vyhol. Asi sa nebál ani tak fúkača, ako skôr daného muža a hlavne jeho možného neblahého pokusu rozbiť nahrávaciu techniku. Ako to dopadlo, zistíte vo videu.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo