2015-07-09 04:10:00
Tetyana Tudor
Tetyana Tudor
Zdroj: nextmanagement.com

VIDEO: Kráska, ktorá miluje autá vám predstaví svoje nové Ferrari 458

Dokonalé spojenie? Krásna mladá modelka miluje rýchle autá a jedno také si kúpila.

Ženy a autá k sebe vždy patrili, o tom nemožno pochybovať. Nejeden z nás sa aspoň pokúšal zaujať nežnejšie pokolenie svojim vozidlom. Žiaľ, málokto má na dostatočne silné a výkonné auto, aby tento trik naozaj fungoval. No a ak by ozaj fungoval, asi by aj tak neprilákal devu, s ktorou by chcel človek stráviť zvyšok života. Jedine, že by bol veľmi krátky, práve vplyvom dostatočne silného a výkonného auta...

Ale späť k téme. Nejedna pekná deva obdivuje pekné autá, nejedna sa s nimi fotí a nejedna sa po nich aj liape. Faktom je, že máloktorá aj vie o aké auto ide a čo vlastne dokáže. Pravda, nájdu sa aj také a medzi fanúšikmi motorizmu sú považované za dokonalé budúce polovičky...

Jednou z nich by sa pokojne mohla stať istá Tetyana Tudor. Táto mladá ukrajinská top modelka je 178 centimetrov vysoká, má miery 84-63-89, blonďavé vlasy, hnedé oči a Ferrari 458 Spider. Auto dostala ešte počas vianočných sviatkov a ako inak, pochválila sa s ním aj na webe milým videom.

Síce je škoda, že video nezahŕňa ostrú jazdu a nedokazuje, že dievča vie využiť potenciál svojho auta, vôbec to nevadí. Podľa nás je to dokonca ešte lepšie. Jednak je zodpovedná a nelieta po meste vysokou rýchlosťou, navyše si váži motor a ani si nemusí nič dokazovať, tobôž nie nám užívateľom internetového pripojenia.

Tety Tudor, ako sa necháva volať totiž dlhodobo dokazuje, že nielenže pri aute dobre vyzerá, ale aj autá dobre pozná, ba čo viac, vie aj šoférovať. Voľný čas totiž rada trávi v pretekárskej kombinéze jazdením v motokárach na okruhu. No skvelé!  

jh
ZDROJ: FB, youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo