2015-04-26 06:00:55
Nový motorový prostriedok –
Nový motorový prostriedok – prepravka na pivo...
Zdroj: liveleak.com

VIDEO: Nový motorový prostriedok – prepravka na pivo...

Už sme tu mali všeličo. Ale aby prepravka na pivové fľaše jazdila po ceste?

No vidíte - a predsa! Možno by ste čakali, že sa o podobný husársky kúsok pokúsi niekto zo susednej Českej republiky, kde majú k pivu veľmi blízko. Alebo z Belgicka, o ktorom zainteresovaní tvrdia, že Belgicko je pivo, pivo je Belgicko...

No určite má varenie piva v Belgickú dlhú históriu. Ale toľko domácich majstrov, ktorí by dokázali postaviť netradičné približovadlo na kolesách? Možné to je, no video, ktoré vám dnes ponúkam,  pochádza z opačnej časti zemegule.

Je z Južnej Ameriky a nakrútili ho v meste Belo Horizonte, najväčšom a zároveň hlavnom meste brazílskeho štátu Minas Gerais, ktorý  je jedným z 26 brazílskych štátov.

Smiešne, či zábavné? No, skôr netradičné, úsmevné a zároveň nebezpečné. Chlapík sediaci na prepravke od piva, ktoré patrí k najpopulárnejším v Brazílii, pripomína skôr virálnu reklamu na značku daného nápoja a úlet, ako reálne využiteľný dopravný prostriedok. No ale komu sa čo páči...

Zdroj: liveleak.com

V tejto teórii ma podporuje aj fakt, že spomínaná značka podporuje hudobné festivaly, koncerty populárnej hudby, surferské súťaže a množstvo iných aktivít, kde sa schádza mnoho mladých ľudí. Pritom sama vyznáva na svojich stránkach zodpovedné správanie. Pripomíname ho aj my: Keď jazdíš – nepi, keď piješ – nejazdi!

Mimochodom, dnes už brazílska stránka neponúka na svoju propagáciu podstránku s počasím, ale ešte pred časom na nej bola tvárou značky sexi „rosnička“, ktorá sa dokonca dostala aj na titulnú stránku prestížneho pánskeho časopisu... Fotky nájdete v galérii.

No teraz už prichádza to najdôležitejšie: video netradičného „dopravného“ prostriedku – vlastne ani nevieme, aké by mal dostať meno. Vymyslíte nejaké výstižné?

Jozef Vydra
ZDROJ: Facebook

Komentáre k článku


Stream naživo