2015-06-01 10:30:00
Dôvod prečo sú hostesky
Dôvod prečo sú hostesky na autosalónoch v Číne zakázané
Zdroj: navratdoreality.com

FOTO: Hostesky na autosalóne v Šanghaii už neuvidíte. Toto je dôvod!

Čína urobila ako prvá rázny krok: zakázala hostesky na autosalóne. Je jasné prečo.

Hostesky k autosalónom patria prinajmenšom tak ako krásne ženy k silným autám. Je to skrátka sýty výjav, ktorý zaujme každé chlapské oko. Misia hostesky na autosalóne sa dá vnímať viacerými spôsobmi. Pôvodne išlo o mladé a výrečné ženy, ktoré dokázali informovať návštevníkov výstav o novinkách, ukázať im správny smer za ich cieľom, či informovať ich o vystavovaných automobiloch. Neskôr sa začal klásť väčší dôraz na zjav hostesiek, pretože si vystavovatelia uvedomili, že tam, kde sú krajšie a príťažlivejšie hostesky, tam je aj väčšia pozornosť publika.

Tak ako všetko, aj boj o krásne hostesky gradoval a nakoniec sa objavila finálna verzia hostesiek, ktoré vyzerajú akoby ponúkali skôr seba, než produkty ku ktorým ich priradili. Na mnohých výstavách sa dajú nájsť vystavovatelia, ktorí chápu hostesky aj takto extrémne, no väčšina skôr hľadá sympatické mladé ženy, ktoré vedia aj poradiť a pomôcť, pritom tiež pútajú pohľad. Ide im skôr o vyvážený kompromis medzi ženami a autami.

Lenže v Číne sa o takýto kompromis až tak nesnažili a veľká časť vystavovateľov chcela čo najodvážnejšie oblečené, či skôr vyzlečené hostesky, ktorým k nahote a pomaly k pornu chýba naozaj len málo. Alebo ich rovno vyzliekli a nechali ich na výstavisku úplne nahé, tak ako v tomto prípade.

Čínske úrady si povedali, že stačilo a na aktuálnom autosalóne v Šanghai hostesky úplne vykázali. Respektíve, ich pustili iba v prípade, že boli poriadne oblečené. Chcú aby sa návštevníci pozerali na autá a nie na sporo odeté ženy. Mali totiž pocit, že návštevníkov viac než autá zaujímajú práve „hostesky“. V galérii zistíte, že to tak skutočne mohlo byť. Čo poviete, urobili Číňania dobre, keď takto odeté hostesky vykázali? Alebo mali skôr nastaviť pravidlá?

Zdroj: navratdoreality.com

jh

Komentáre k článku


Stream naživo