2015-03-27 17:35:32
Marečku, podejte mi (zlaté)
Marečku, podejte mi (zlaté) pero!
Zdroj: Porsche

Pero od Porsche v cene nového auta? Toto pero stojí 25 000 eur!

Tak tomu sa povie cenovka! Ak chcete pero od Porsche dáte zaň polovicu ceny nového auta Porsche.

Značka robí divy. Iste si spomeniete na podvody z nedávnej minulosti (ale aj súčasnosti), keď sa lacné tenisky z Číny zmenili pridaním troch prúžkov na „kvalitnú obuv?“ Alebo na tričká z Číny, ktorým našitie krokodílika (jedno akého tvaru) zdvihli cenu až stonásobne?

Značka je skrátka niečo, čo dokáže cenu akejkoľvek hlúposti vyhnať do závratných výšin. A presne toto je taký prípad. Teda... aby sme Porsche nekrivdili, nie je to úplne ten prípad. Pretože ich nové super exkluzívne pero v limitovanej edícii nielenže vyzerá (podľa Porsche, vy si spravte úsudok sami) esteticky a exkluzívne, je vyrobené zo 14 karátového zlata, pričom špička pera je až z 18 karátového zlata. To stále nie je všetko. Dôležitejšie je, že celé telo pera je z jedného odliatku, rovnako špička a... no a potom ešte navyše má pero značku Porsche Design.

Že aj tak vám cena nepríde ako opodstatnená? Ani nemusí, pero P‘3135 Solid Gold Limited Edition totiž aj tak s najväčšou pravdepodobnosťou nie je určené pre vás. Perečko si môže kúpiť len pár mimoriadne bohatých ľudí, ktorým v garáži služobníctvo pucuje prinajmenšom zbierku tých najlepších automobilov od nemeckej značky Porsche. A čo je pre nich 25 000 eur? Možno denný zárobok. Pre iného zas celoživotné úspory... Ale nech si urobia radosť. Snáď má pero aspoň doživotnú náplň.

Zdroj: Porsche

 

Ján Hargaš
ZDROJ: Porsche, Worldcarfans

Komentáre k článku


Stream naživo