2015-03-28 11:15:00
Verili by ste, že
Verili by ste, že toto dievča je profesionálna drifterka?

NAJLEPŠÍ VIDEO ŽART: Sexi pretekárka nachytala inštruktorov v autoškole!

Malajzijská majsterka driftu Leona Chin Lyweoi sa zahrala na nevinnú školáčku a šla na „prvú“ jazdu v autoškole!

Povestné „pranky“ alebo video žarty, či kanadské žartíky v ostatnom čase neboli práve zaujímavé. Síce niekoho pobaviť mohli, nové myšlienky a námety im akosi chýbali. Časy keď akýsi Vitaly balil hlupučké dievčatá na super fáro už sú nejaký ten rôčik preč. Teraz však prišiel nový prúd z iného miesta. Myšlienka síce nie je úplne nová, no jej prevedenie je výnimočné a patrí k tomu najlepšiemu čo ostatné obdobie a možno aj celý rok dal.

Majsterka Malajzie v driftovaní Leona Chin Lyweoi sa prezliekla za nevinnú školáčku s otrasnou angličtinou a spolu s chlapíkmi z videokanálu Maxman.tv sa rozhodli nachytať inštruktorov novej autoškoly počas ich prvého dňa v práci.

Prezlečená Leona si sadla do údajne „bratovho“ Nissanu Silvia upraveného na driftovanie a tvárila sa, že je úplná začiatočníčka pri prvej lekcii s autom v premávke.

Najprv jej šoférovanie vôbec "nešlo". Auto jej párkrát zdochlo, mýlila si strany, nevedela ani udržať auto v správnom smere. Následne jej už i tak dosť vystresovaní inštruktori odporúčajú, aby viac trénovala.

V tom si však Leona vypýta ešte jeden pokus a ukáže im svoje umenie. Poriadne zadymenými otočkami privedie nových inštruktorov na pokraj infarktu. Jeden jej dokonca povie, že ho „takmer zabila.“ Inštruktori sa až potom dozvedia, že sa stali obeťami kanadského žartíku.

Leona tak vo videu dokázala, že vie nielen výborne driftovať, ale aj hrať. Video naozaj stojí za pozretie, my sme sa pri obdobnom žartíku už veľmi dlho tak dobre nezasmiali. Tu je:

PS: Že Leona vyzerá naozaj príťažlivo (s krásnym úsmevom) sa môžete presvedčiť v galérii.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo