2015-02-27 13:00:00
Letel, skoro doletel...
Letel, skoro doletel...

VIDEO: Vodič si myslel, že vzlietne. Nepodarilo sa

Pesnička od R. Kellyho I believe i can fly takmer dokonale vystihuje situáciu, ktorá sa udiala na diaľnici v Bostone v USA.

33-ročný vodič pick-upu Toyota Tacoma z roku 2006 pravdepodobne nezvládol riadenie a na diaľničnom nadjazde v rýchlosti vrazil do zábrany a spadol o poschodie nižšie. Pri nehode sa nikomu nič nestalo s výnimkou samotného vodiča, no ani jeho zranenia neboli veľmi vážne. Po nehode ho odviezli do nemocnice. Nehoda sa stala počas víkendu v USA v meste Boston.

Vodič menom Vannak Sao mal v čase nehody v krvi alkohol, a tak polícia vzniesla príslušné obvinenia. Sao sa pre televíziu Fox 25 vyjadril, že je rád, že sa pri nehode nikomu nič nestalo.

Pritom sa na internete rozpútala diskusia o tom, či by sa takáto nehoda stala, keby boli na mieste lepšie zábrany. Zo záznamu to príliš dobre nevidieť, vzhľadom na silu nárazu by aj výraznejšie zábrany a deformačné zóny mali čo robiť. 

Pri sledovaní záberov z nehody sa pripomína známa pesnička R. Kellyho I believe i can fly, nie však len v tom prvoplánovom vtipnom význame. Pri nehode mohli veľmi ľahko „uletieť“ viaceré životy. Ak si teda uvedomíme, že sa nikomu nič vážne nestalo, dá sa na situácii aj zasmiať. 

Udalosť zachytili dovedna tri priemyselné kamery, takže si ju môžete pozrieť z viacerých uhlov. Kombinácia alkoholu a vysokej rýchlosti nemôže znamenať nič dobré...

 

jh
ZDROJ: youtube.com, carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo