2014-12-20 04:45:00
Porsche 918 Spyder
Porsche 918 Spyder
Zdroj: GT Spirit

Číňan nabúral Porsche 918 Spyder do stromu. Strom je v poriadku...

Je to tak, stromu sa takmer nič nestalo. Pár škrabancov, ale nič vážne. No a to Porsche...

Dnes tie autá nič nevydržia! Človek trošku dupne na plyn na úzkej ceste niekde v Číne, takmer 900 koní sa mu rýchlo vymkne z rúk, auto napáli do stromu a... A auto je na totálku!

Kde sú tie časy, keď ste s autom mohli napáliť do stromu aj viac ráz za sebou a okrem trošku pokrivených plechov sa nič vážne nestalo?

Zostali asi tam, kde sa výkon nepočítal v stovkách koní, ale len v desiatkach a tam, kde ešte nikto nechyroval o deformačných zónach...

Minulosť sa bude vždy zdať lepšia ako súčasnosť, jedno je však isté. V minulosti by takýto výkon do rúk nedostal len tak hocikto. A ak aj áno, výkon by musel byť privarený buď k lietadlu alebo k lodi...

Lenže dnes už takmer 900 koní dostane do rúk hocaký Číňan a ten ho samozrejme vyskúša nie na okruhu, či na letisku, ale na úzkych uliciach, ktoré lemujú stromy.

Škoda auta. Treba však napísať, že si viedlo naozaj dobre. Vzhľadom na viditeľné poškodenie a pravdepodobnú vysokú rýchlosť pri náraze nevpustilo „náraz“ do kabíny a všetko si odniesli už spomínané deformačné zóny.

Vodič auta i spolujazdec neutrpeli žiadne zranenia, rovnako tak nikoho pri jazde nezrazili. Najhoršie si to odnieslo auto a ešte viac si to odnesie bankový účet majiteľa za prípadnú opravu vozidla.

Zdroj: GT Spirit

 

jh
ZDROJ: Carscoops

Komentáre k článku


Stream naživo