2014-10-28 03:50:00
Domiešavač sa stratil v
Domiešavač sa stratil v mestskej džungli

VIDEO: Podmytá cesta z ničoho nič zhltla domiešavač!

Toto je neuveriteľné a napriek tomu skutočné. Domiešavač skončil v jame, ktorá vznikla priamo pod ním.

Z ruských ciest sme už videli všeličo, no väčšinou to súviselo s agresivitou za volantom, špecifickým spôsobom riešenia konfliktov, alebo s neschopnosťou jazdiť podľa pravidiel.

Lenže toto nie je ani jeden z vyššie uvedených prípadov. Túto zaujímavosť má na svedomí iba a výhradne príroda. Teda... mohli by sme prirátať aj hmotnosť domiešavača a nedostatočne zabezpečené podložie pod cestou, ale to by sme boli priveľkí detailisti... Či?

Plne naložený domiešavač domiešaval betón a pechoril sa cez mesto. Už prázdne vozidlo váži o dosť viac ako slon, no s betónom sa jeho hmotnosť šplhá do desiatok ton a práve to možno považovať za príčinu prepadu vozovky.

Keď sa totiž auto s nákladom betónu dostalo nad podmytý úsek cesty, cesta sa pod ním doslova vytratila a domiešavač sa zosunul do jamy, ktorá ho takmer pohltila.

Pred incidentom miestom prešlo iste veľa áut a jama zakrytá vozovkou zostala skrytá, keď sa však na ňu postavil tento obrovský kolos, tenká vrstva asfaltu ten nápor nevydržala a prepadla sa.

Doslova to vyzerá akoby si sama jama vypýtala betón, a keďže sa jej nechcelo čakať, zhltla prvý domiešavač čo šiel ponad ňu.

Či tam auto zostalo, či ho niekto vytiahol už nevieme, pátrame ďalej. Na videu však vidieť, že sa „bubon“ vplyvom zosunutia zastavil a betón skôr či neskôr začne tuhnúť.

Ak sa ponáhľate, pretočte video na 30-tu sekundu.

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo