2014-10-15 06:55:00
VIDEO: Chcel ukradnúť auto,
Ilustračné foto

VIDEO: Chcel ukradnúť auto, všimol si ho majiteľ. Ujsť nestihol!

Mladý muž sa pokúsil ukradnúť auto. Vybral si však nesprávnu chvíľu, nesprávne miesto a hlavne nesprávneho majiteľa.

Zlodeji áut, tzv. autíčkari, u nás zväčša pracujú v organizovaných skupinách, a tak je veľmi ťažké odhaliť ich činnosť, a tiež získať auto späť. Organizovanosť a prepojenie s podsvetím ich chránia pred políciou a mnohí majitelia áut sa navrátenia svojho štvorkolesového miláčika nedočkajú.

Odhaliť takýchto zlodejov pri čine je snom nejedného z nás. Horšie by to už bolo s realizáciou, keďže mať prevahu nad organizovanými a možno ozbrojenými zlodejmi je pre majiteľov áut dosť ťažké.

Ale v prípade, že nejde o organizovaný gang zlodejov  je získať prevahu o niečo ľahšie. Najmä ak namiesto autíčkarov stojí proti majiteľovi iba jeden hlúpy zlodej slabej konštrukcie.

Daný zlodej, či skôr vychudnutý mladík urobil zdanlivo všetko preto, aby mohol pokojne odcudziť auto prípadne aspoň časť jeho výbavy. Pozrel doľava, doprava, skontroloval celú rušnú ulicu a pustil sa do akcie za bieleho dňa. Jediný smer, ktorý neskontroloval bol rovno za ním. V momente ako sa priblížil k autu, vytiahol náradie a snažil sa dostať dnu, sa z domu za ním vyrútil majiteľ auta. A treba povedať, že zlodej nemal žiadnu šancu.

Incident sa odohral v Brazílii, kde sú krádeže áut vplyvom veľkých rozdielov medzi obyvateľmi veľmi časté. Mladý zlodej pritom ani nemieril vysoko, na ulici by iste našiel aj zaujímavejšie autá. Očividne však konal na základe vlastných schopností, lebo s jeho štýlom a nenápadnosťou to dotiahne nanajvýš do brazílskej basy.

Konal tak nenápadne, že si ho všimli aj obyvatelia domu a začali ho nakrúcať.

Ján Hargaš
ZDROJ: Youtube, reality world

Komentáre k článku


Stream naživo