2014-10-11 15:00:00
Tom Cruise a
Tom Cruise a "jeho" M3-jky. Vyzerá to na úspešný deň?
Zdroj: motor.es

Tom Cruise nakrúca Mission Impossible 5 a jazdí na BMW M3. Zopár ich už použil...

V Španielsku sa práve nakrúca pokračovanie známej série Mission Impossible. Tom Cruise pomáhal zničiť tieto M3.

Mission Impossible a Tom Cruise idú dokopy ako Mission Impossible a BMW, možno o trošku viac. Bavoráky sa však v tejto sérii neobjavia prvýkrát. Aj v predchádzajúcom dieli ste ich niekoľko mohli vidieť. Hneď si spomeniem na nehodu pri ktorej sa zrazili dve BMW (Tom mal 6-tku kabrio) a obaja aktéri samozrejme prežili.

likvidácia nádherných bavorských áut pokračuje aj v ďalšej nesplniteľnej misii. Tentoraz ide o famózne novunké M3-jky s vytuneným radovým šesťvalcom s výkonom 430 koní.

Náhodný okoloidúci zachytil na juhu Španielska, blízko hranice s britským „výbežkom“ Gibraltar kamión naložený trošku dokrkvanými M3-jkami, ktoré sa práve porúčali z miesta natáčania. Vyzerali pomerne vážne poškodené a zdá sa, že všetky boli použité na tú istú sekvenciu. Snáď to nebola len prvá várka. Keďže však vieme, že Cruise je profesionál, dúfame, že ani tentoraz neprišlo k opakovaným záberom, ktoré by si vyžiadali ďalší takýto naložený kamión.

Ale nebojte sa, ani americká filmová produkcia nie je taká šialená, aby rozbíjala toľko M3-jok. Nejde však ani o papierové makety. Inak by totiž poškodenia nevyzerali reálne a film, ktorý má do kín prísť o rok v decembri by fanúšikovia iba vysmiali. Ide tak o autá od výrobcu so všetkým, čo potrebujú na to, aby zvonku vyzerali a správali sa podobne ako ozajstné M3.

Nech sú to však napodobeniny alebo takmer skutočné autá, vidieť ich takto porozbíjané pokope nie je dvakrát príjemné. Snáď to aspoň vynahradí akcia v pripravovanom filme.

Ján Hargaš
ZDROJ: motor.es

Komentáre k článku


Stream naživo