2014-08-19 04:30:00
Rus to dal -
Rus to dal - skoro...

VIDEO: „Ja cez to prejdem!“ Neprešiel. Rus hlúpo utopil terénne auto

V Soči stále žije duch olympijských hier. Prekonávať neprekonateľné, zvládnuť nezvládnuteľné. Pre Rusov to je životný štýl. Chcel by byť...

Ako napísal autor tohto videa Michail Saveliev: V Adleri stále žije duch olympijských hier. Aj muž zachytený na videu sa pokúsil prekonať rekord v brodivosti. Nevyšlo mu to, zabudol si šnorchel.

Na juhu Ruska v ostatnej dobe pršalo viac ako bolo únosné, a tak sa stalo, že niektoré časti ciest zatopila voda. V úseku, ktorým sa pokúšal prebrodiť vodič terénneho auta bola voda hlbšia než ako sa (jemu) na prvý pohľad zdalo.

Nákladné auto, ktoré má „prvé poschodie“ s autami kompletne zatopené by malo byť dosť jasným znamením o tom ako hlboký je úsek zatopenej cesty, ktorú chcel vodič prebrodiť.

Veru, zdalo by sa. Vodič upraveného terénneho automobilu (UAZ?) sa však s maličkosťami ako odhad hĺbky nezaoberal. Jednoducho vyšiel jednou polovicou auta na múrik a vydal sa utopiť svoj offroad.

Že mal odvahu a guráž, o tom nemožno pochybovať. Guráže mal však viac ako rozumu a výsledok tejto nerovnováhy si môžete pozrieť v priloženom videu príznačne pomenovanom ako Titanic z Adleru.

PS: autor videa sa vopred ospravedlňuje za svoj záchvat smiechu :)

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo