2014-07-19 03:50:00
Lúpež za bieleho dňa
Lúpež za bieleho dňa

VIDEO: Za bieleho dňa vykradli auto na rušnej ulici! Majiteľ nič nezmohol

Tomu sa povie drzosť. Vykradli auto pred očami mnohých svedkov. Ľudia videli aj SPZ auta, do ktorého nastúpili.

Incident sa odohral ešte minulý rok na Ukrajine, no na svetlo sveta sa dostal pred pár dňami. Za video vďačíme vodičovi, ktorý si nainštaloval palubnú kameru a stal sa tak náhodným svedkom lúpeže.

Štyria muži v staršom vozidle Audi A6 si vyhliadli vodiča Mercedesu. Ten mal na zadnom sedadle športovú tašku, ktorá zlodejov veľmi zaujala. Nasadli do auta, tvárili sa, že odchádzajú, no v skutočnosti len zablokovali cestu, aby mohli z miesta činu rýchlo uniknúť. V kapucniach sa vydali k autu, násilne ho otvorili, zobrali si, čo chceli a zmizli.

Incident sa zaobišiel bez zranení a vďaka videu mohla polícia rýchlo konať. Všimnite si štvrtého, ktorý si akosi nevšimol, že sa auto už medzičasom pohlo... Okradnutý vodič len vystúpil z auta a prihliadal ako odchádzajú s lupom. Snáď tam mal len spotené trenky a tričko z posilňovne...

Hovorí sa, že žiadne správy sú dobré správy a v prípade Ukrajiny to platí dvojnásobne. Lúpež sa odohrala ešte v máji minulého roka v meste Dnipropetrovsk, teda v čase, keď bola situácia v ťažko skúšanej krajine o niečo lepšia ako dnes.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo