2014-05-07 04:20:00
Ako tesne uniknúť smrti?
Ako tesne uniknúť smrti? Takto

VIDEO: Tak tomu sa hovorí šťastie! Keď si o vás smrť zlomí kosu...

Skvelí anjeli strážni, náhoda, boží zásah, osud, alebo len šťastie. Nazvite to ako chcete. Isté je, že ľudí v tomto videu niečo ochránilo.

Často len vlastný pud sebazáchovy. Ak by ani to nie, už by neboli medzi živými. Kompilácia videí z ciest, ktoré sa dajú označiť aj ako neuveriteľné šťastie si za niekoľko týždňov získala na internete veľkú obľubu.

Samozrejme, mnohé z videí pochádzajú z krajiny palubných kamier, krajiny známej tiež pod názvom Rusko. Sú tam aj také, ktoré s ruskými cestami nemajú veľa spoločného a tiež také, ktoré s cestami nemajú naozaj nič. Medzi videami sme našli niekoľko kúskov o ktorých sme vás v priebehu minulého roku už informovali. Mnohé z incidentov by sa nestali, keby ľudia lepšie používali rozum, no nemožno to tvrdiť o úplne všetkých.

Na cestách sa toho deje každý deň veľmi veľa. Od riskantných manévrov, cez nečakané situácie až po vážne dopravné incidenty. Napriek nebezpečenstvu, ktoré na cestách hrozí, napriek vysokým rýchlostiam, ohromným fyzikálnym silám a tiež napriek ignorantom, či chybnému úsudku účastníkov premávky, sa na cestách nekoná dennodenný masaker. Iba z času na čas..

Video zachytáva všetky možné nebezpečné situácie na cestách.

Niekto by za prežitie takejto situácie ďakoval Bohu, iný Alahovi, Budhovi, či prírodným silám. Ďalší by tvrdili, že ešte nenastal ich čas, alebo že len bleskovo reagovali. Faktom zostáva, že účastníkom incidentov na videu sa podarilo prežiť, aj keď by sme očakávali, že nemajú šancu.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo