2014-04-12 10:05:00
Super galéria super áut
Super galéria super áut na bratislavskom Autosalóne 2014
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Pozrite si to najlepšie z autosalónu v Bratislave!

Dnes sme pre vás prichystali gigantickú fotogalériu so zábermi tých najvýkonnejších a najdrahších áut na Autosalóne.

V druhej časti fotografií z autosalónu v Bratislave vám prinášame to najlepšie, čo sa na výstavisku v Inchebe našlo. Do výberu sa nedostalo nič, čo by sa nedalo označiť ako športové, či luxusné. Pravda, automobilky dnes týmito prívlastkami označujú aj autá, ktoré so skutočným významom týchto slov nemajú veľkú spojitosť. Jediný športový prvok je v týchto autách to, že majú tak nepohodlné sedenie až vás nútia neustále meniť polohu a teda „športovať.“ No a jediným luxusným prvkom je vo viacerých vozidlách s týmto prívlastkom asi iba to, že si v nich necvikáte lístky a nemusíte bojovať o miesto pri tyči...

Do nášho výberu sa však také autá nedostali, tým si môžete byť istý. Od rely špeciálu Ford Fiesta R2, cez skvelú Toyotu GT86, či Opel Astra EXTREME až po také pecky ako Mercedes S kupé, Mclaren MP4-12C, či Rolls Royce Wraith.

Skrátka, na autosalóne je čo obdivovať. Ak ste tam ešte neboli a chystáte sa, pozrite si galériu ako inšpiráciu. Ak ste tam už boli, v galérii si pripomeniete to najlepšie.

A v prípade, že sa chcete skôr venovať bežnejším vozidlám, nie je nič ľahšie ako kliknúť na prvú časť nášho fotošpeciálu.

No a jedno upozornenie: ak si myslíte, že galéria vám neposkytne nič, čo by ste na vlastné oči v Inchebe nevideli, mýlite sa. Medzi fotografie sme zamiešali aj také výjavy, ku ktorým návštevník nemá prístup. Sú to predovšetkým zábery interiéru tých najluxusnejších a najvýkonnejších áut na autosalóne. Veď pozerajte!

Ján Hargaš

Komentáre k článku


Stream naživo