2013-12-01 15:05:00
Dodge Durango 2014
Dodge Durango 2014
Zdroj: netcarshow.com

Najlepšia reklama na auto je anti-reklama. Zároveň je aj najzábavnejšia!

Ron Burgundy, vymyslený moderátor správ zo sedemdesiatych rokov urobil vyše 70 reklám na Dodge Durango. Táto je najlepšia!

70 reklám na jeden jediný produkt. Už toto číslo stojí za zmienku, nieto skutočnosť, že filmová postavička Ron Burgundy je dokonale stvárnená Willom Ferrellom.

Do kín sa chystá film, pokračovanie úspešnej komédie o Ronovi Burgundym – vtipnom, občas trápnom moderátorovi spravodajstva v zlatých rokoch sedemdesiatych. Značka Dodge túto príležitosť využila a s Ronom Burgundym natočila obrovskú sériu vtipných reklám.

Bol to krok správnym smerom, veď Burgundy zvýšil predajnosť SUV Dodge Durango o 59 percent! Časť z týchto reklám ste u nás už mohli vidieť. Dnes vám okrem ďalšej „dávky,“ prinášame aj kúsok z vystúpenia Burgundyho v obľúbenej večernej šou Conana O´Briena.

Conan O´Brien začal rozhovor konštatovaním, že Burgundy urobil mnoho reklám na Durango, no odkedy začal reklamy robiť, predajnosť auta sa zvýšila o spomínaných 59 %.

Burgundy svojim neopakovateľným štýlom odpovedá: „Je to niečo neuveriteľné, úžasné... A čo je na tom najúžasnejšie je, že Durango je otrasné auto...“ Viac prezrádzať nebudeme. Užite si jednu z Willových najvtipnejších postavičiek naplno. Poniže videa zo šou si môžete pozrieť najnovšie reklamy na Durango od Burgundyho. Pripravte sa na jeho typický až absurdne nevtipno-vtipný humor.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo