2013-11-13 08:00:00
Kalendár Formule 1
Kalendár Formule 1 pripravil známy slovenský motoristický fotograf Martin Trenkler.
Zdroj: Martin Trenkler

SÚŤAŽ: Vyhrajte nástenný kalendár s fotkami Formule 1 pre rok 2014

Slovenský fotograf Formuly 1 Martin Trenkler vydáva nástenný kalendár Grand Prix 2014 so zábermi z aktuálnej sezóny.

Trenkler pracuje vo Formule 1 na voľnej nohe od roku 2002. Odvtedy navštívil približne stovku Veľkých cien. Jeho učiteľmi a mentormi sú legendárni fotografi Rainer Schlegelmilch a Paul-Henri Cahier, ktorí fotia F1 vyše 50 rokov a na konte majú okrem množstva výstav a ocenení aj tucty knižných publikácií. Vďaka nim je Trenklerova tvroba poznačená výtvarnosťou a z fotografií dýcha skutočná atmosféra víkendu Grand Prix.

Martin Trenkler pracoval pre Formula One Management, domáce aj zahraničné časopisy, weby a agentúry. Kalendár pre rok 2014 obsahuje akčné zábery a na každej strane predstavuje iné auto a iný uhol pohľadu. Objednať sa dá na dobierku za cenu 14,90 eur (vrátane poštovného) priamo cez e-mail shop@autosportfoto.sk. Objednať si môžete aj nástenné kalendáre fotografa Tibora Szabosiho zo slovenských majstrovstiev rely a pretekov do vrchu.

Vyhrajte kalendár za mailovú odpoveď

Návštevníci nášho magazínu podkapotou.sk - máte možnosť zapojiť sa do súťaže a vyhrať jeden zo štyroch kusov kalendárov Grand Prix 2014, ktoré nám Martin Trenkler venoval. Stačí, ak správne odpoviete na otázku: Ktorí dvaja jazdci pretekajú tento rok za Mercedes AMG Petronas F1 Team? Odpovede posielajte na adresu: súťaž@podkapotou.sk

Zdroj: Martin Trenkler
Zdroj: Martin Trenkler

 

Odpovedať môžete do polnoci 18. novembra. Mená výhercov sa dozviete v nasledujúci deň (19. novembra) na našich stránkach. Tak do toho! Píšte a zabojujte!

PS: Súťaž už bola ukončená. Ďakujeme za účasť.

redakcia

Komentáre k článku


Stream naživo