2013-11-12 10:59:51
Ženy už majú dosť
Ženy už majú dosť fotiek sexi slečien na motorkách. Chce to zmenu!

FOTO: Ženy už majú dosť fotiek sexi slečien na motorkách! Chcú zmenu...!

Díler motoriek Ducati nedávno nafotil zopár klišé fotiek sexi slečny s novou motorkou. Ženy ich zavalili sťažnosťami, a tak sa to rozhodli „napraviť.“

No dobre... Ale takto?! Až z toho bolia oči. Čo bolo zlé na pôvodných fotografiách? Veď sa pozrite: krásna žena, krásna motorka... Presne takéto fotografie si zaslúžia miesto na pracovných plochách počítačov. Ibaže takých fotografií je miliarda a ďalšia miliarda ich ešte bude. Tak prečo s tým niečo neurobiť?

Zdroj: motocorsa.com
Zdroj: motocorsa.com

No lebo je to takto fajn? Áno, to je odpoveď chlapa. Ženy, zdá sa, odpovedajú inak. Nenazvime ich hneď feministkami. Majú totiž v niečom pravdu. K superšportovej motorke Ducati viac pasuje chlap. Väčšina budúcich vlastníkov Ducati 1199 Panigale budú práve chlapi. Lenže iba veľmi malé percento mužov si kúpi motorku preto, lebo sa pri nej v lodičkách otŕča mechanik firmy Motocorsa.

Zdroj: motocorsa.com
Zdroj: motocorsa.com

A preto je to celé iba sranda. Keď spomínaná firma Motocorsa uverejnila fotografie s očarujúcou červenou Ducati 1199 Panigale, pri ktorej a na ktorej pózuje ešte očarujúcejšia modelka Kylie Shea Lewallen na internete sa vzniesla vlna ženskej kritiky.

Zdroj: motocorsa.com

Fotografie sú síce pekné, ale je to klišé, stereotyp a ženy toho už majú plné zuby. Keďže si najväčší díler motoriek Ducati v Amerike nechcel ženy pohnevať, ponúkol svojim zamestnancom možnosť zapózovať si pri novej Ducati podobne ako Kylie. A chlapi sa toho nezľakli. Práve naopak! Urobili si poriadnu prču. Ženy milujúce motorky tak síce nedostali to, čo chceli – sexi chlapov pri sexi motorke, ale aspoň sa (niektoré) zasmiali. A o to tu predsa ide!

Zdroj: motocorsa.com
Zdroj: motocorsa.com

Takže nech sa páči. Vychutnajte si aj Kylie aj motorkárov v lodičkách a v diskusii nám dajte vedieť, ktoré fotky sa vám páčia viac ;)

Zdroj: motocorsa.com

Ján Hargaš
ZDROJ: jalopnik.com, motocorsa.com

Komentáre k článku


Stream naživo