2013-10-02 03:45:00
Ford Mustang Decepticon
Ford Mustang Decepticon

Nechcete filmový Ford Mustang? Originálny Decepticon z Transformerov je na predaj!

Filmy o Transformeroch sú známe po celom svete. Autá z nich sú snom mnohých.

Vznikajú kópie, no toto je originál. Dnes si môžete kúpiť originálneho Mustanga, ktorý stvárnil Decepticona v prvom filme Transformers z roku 2007.

Film Transformers nezaujal len malých chlapcov, ale aj ich starších bratov a otcov. Nebudeme hodnotiť hĺbku príbehu, na to tu nie sme. Transformers bol film plný krásnych áut, akcie, efektov a hrala v ňom Megan Fox...

Decepticon je pre mnohých len čudné slovo. Na význame tohto slova však momentálne nezáleží (ak ho neviete, aj tak si tohto Mustanga len ťažko kúpite). Na čom záleží je, že na rozdiel od mnohých iných áut použitých vo filmoch toto nie je nabúchané len vďaka špeciálnym efektom, ale naozaj. Postarala sa o to stará známa firma Saleen, ktorá sa okrem výroby a vývoja vlastného superšportu venuje úprave amerických muscle cars.

Ford Mustang z roku 2005 alias Decepticon (áno, Decepticoni sú tí zlí) má pod kapotou vylepšenú V8-čku s výkonom 335 mustangov. Saleen okrem motora modifikoval aj vzhľad auta, interiér a pridal 20 palcové disky.

Tento model je jeden z troch, ktoré sa pre účely filmu vyrobili. Konkrétne je to číslo dva. Nevie sa, či je to ten istý, ktorý bol na predaj pred troma rokmi, no vážny záujemca to určite zistí. Mašina s koníkom v erbe a policajnými nálepkami na dverách je na predaj už piaty deň.

Ak teda máte vo vrecku voľných 80 000 tisíc dolárov  (59 000 eur) a Transformerov ste už pár krát videli, auto je ako stvorené pre vás. Stačí zájsť na ebay a riadiť sa inštrukciami. Ostatní si môžu pozrieť fotografie ako vyzerá „filmová hviezda“ v skutočnosti.

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo